Акції / "Теплий кредит" на вікна або держпрограма теплозбереження 2017 в Запоріжжі

"Теплий кредит" на вікна або держпрограма теплозбереження 2017 в Запоріжжі

З 13 лютого 2017 року в Україні відновлюється державна програма з кредитування населення при купівлі енергоефективних пластикових вікон. При покупці пластикових вікон в Запоріжжі за держпрограмою клієнт одержує компенсацію в розмірі 35% від вартості замовлення. Дану суму компенсації клієнт отримує на розрахунковий рахунок, відкритий в одному з банків, які беруть участь у видачі так званих «Теплих кредитів».


«Теплі кредити» на вікна у Запоріжжі можна отримати не тільки в Ощадбанку та Укргазбанку, але і в Приватбанку, який також став державним.


Умови видачі між першими двома банками та Приватбанком будуть трохи відрізнятися.

- по-перше, оформити теплий кредит в Приватбанку можна буде онлайн, на відміну від Ощадбанку і "Украгазбанку";

- по-друге,  комісії в Приватбанку буде становити 0%, Укргазбанку і Ощадбанку комісія за оформлення кредиту становитиме 3%;

- по-третє, річна ставка у Приватбанку складе 18% на відміну від 24,5% в Ощадбанку та Укргазбанку.

 

gosprogramma_na_okna_thumb


Для отримання кредиту «Теплий дім» на пластикове вікно в Запоріжжі Вам необхідно надати в банк невеликий пакет документів:

- копію паспорта та копію ідентифікаційного коду;

- рахунок-фактуру на вікна від компанії «Віконний центр»;

- довідку про заробітну плату або пенсію за останні 6 місяців.


Одна з головних вимог до пластикових вікон – це, щоб склопакет у вікні був двокамерний з енергозберігаючим склопакетом і заповнений аргоном. Коефіцієнт опору теплопередачі повинен становити 0,6 для другої кліматичної зони, куди входить Запорізька область, а відповідно досить буде встановити трикамерний профіль Стеко або Рехау з зазначеним вище склопакетом.



Оформити «теплий кредит» або кредит «Теплий дім» у Запоріжжі на пластикові вікна можна вже сьогодні в компанії «Віконний центр», у зв'язку з чим поспішайте, так як бюджет, виділений на цю держпрограму - обмежений.



Лютий 20, 2017 15:00 • Переглядів: 4496