Статті / 7 причин по яких варто поставити пластикові вікна

7 причин поміняти старі дерев'яні вікна на нові металопластикові!

 

Cкожним роком металопластикові вікна набирають все більшу популярність, як за кордоном, так і у нас в Україні.  Сьогодні пластикові вікна зустрічаються на кожному кроці, в офісі, кафе, готелях, торгових центрах, житлових будинках, а також у виробничих приміщеннях. Тому все частіше до нас звертаються клієнти з метою поміняти старі дерев'яні рами на нові металопластикові.

 

Давайте розглянемо основні причини вибору металопластикових вікон.

 

Отже, 7 причин замінити старі дерев'яні вікна на пластикові:

 

1.Високі показники звукоізоляції.

Вікна ПВХ забезпечують високий рівень звукоізоляції. Тому встановивши металопластикові вікна в своїй квартирі або будинку, Ви захистите себе і своїх близьких від вуличного шуму, і зможете насолоджуватися тишею і затишком у Вашому домі.

 

2.Захист від факторів зовнішнього середовища (пилу, запахів, вихлопних газів).

Одна з основних переваг пластикових вікон – це їх герметичність, пластикові вікна перешкоджають проникненню пилу і різних неприємних запахів у приміщення. А оскільки сьогодні багато хто страждає від алергії, вікна ПВХ забезпечать додатковий захист Вашої сім'ї.

 

3.Металопластикові вікна – «теплі» вікна.

Пластикові вікна володіють відмінними теплоізоляційними властивостями. Встановивши у себе пластикові вікна, Ви назавжди забудете, що таке протяги і втрата тепла в холодну зиму.

 

4.Безпека.

Вікна ПВХ - екологічно чисті, цього свідчать сертифікати про їх екологічності. А також пластикові вікна мають високі показники пожежної безпеки, так як, пластик (на відміну від дерева, не горить.

 

5.Простота у догляді і експлуатації.

На відміну від дерев'яних вікон пластикові вікна не вимагають фарбування. Досить протирати вікна від пилу волого ганчіркою – ось і весь догляд!

 

6.Більше немає необхідності заклеювати вікна на зиму.

Перед настанням холодів, ми завжди ретельно заклеювали свої дерев'яні вікна, щоб холод не проник до приміщення. Встановивши пластикові вікна, Вам не потрібно буде їх обклеювати, так у віконних конструкціях відсутні які-небудь зазори і щілини.

 

7.Багатий вибір форм і кольорів.

Пластикові вікна в Запоріжжі виготовляються як стандартних форм, так і нестандартних (арочні, круглі, трикутні, трапецієвидні). А багатий вибір колірної палітри (ламіновані вікна) дозволить вигідно підкреслити фасад Вашого будинку і внести родзинку в інтер'єр Вашого приміщення.

 

Ми сподіваємося, що нам вдалося переконати Вас у тому що, металопластикові вікна мають масу переваг. Компанія «Віконний центр» у Запоріжжі з радістю остеклит Вашу квартиру або будинок!

Дзвоніть нам за телефонами

вже сьогодні:

(061)220-31-39, (061)270-70-07

(099)559-33-33, (093)549-33-33


Жовтень 5, 2013 19:58 • Переглядів: 3494