Акції / IQ energy - як отримати компенсацію 35% на пластикові вікна в Запоріжжі

IQ energy - як отримати компенсацію 35% на пластикові вікна в Запоріжжі

IQ energy – це фінансова програма, спеціально створена Європейським банком реконструкції та розвитку для допомоги в удосконаленні енергоефективності житлового комплексу у відповідності з європейськими стандартами. ЄБРР спільно з банками донорами виділяє гранди на відшкодування коштів, витрачених на встановлення енергозберігаючих конструкцій. Програма проводиться у співпраці з великими Українськими банками: Укрсиббанк, ОТП-банк, Райффайзен  Банк Аваль, Кредит Агріколь, надають кредитні кошти на проведення заходів у сфері енергозбереження. Відшкодування поширюється і на покупку теплих металопластикових вікон в Запоріжжі від компанії «Віконний центр».

 

На сьогоднішній день термін енергоефективність - це не просто модне слово, але й Ваша інвестиція в майбутнє, що дозволяє значно заощадити на комунальних платежах. Плануючи заміну пластикових вікон в Запоріжжі, рекомендуємо Вам звернути увагу на дану програму, так як саме вона допоможе Вам істотно знизити витрати на установку металопластикових вікон, отримавши компенсацію до 35% в євро.

 

Порядок проведення процедури отримання відшкодування за програмою iq energy при покупці вікон в Запоріжжі:


  1. Зверніться у віконну компанію, для отримання консультації з вибору профільної системи і склопакета. Обов'язковою умовою отримання гранда є установка п'ятикамерній профільної системи і двокамерного склопакета з енергозберігаючим покриттям.
  2. Отримаєте кредит у банках-партнерах. Максимальна сума кредиту 150000 гривень, валюта кредитування гривня, термін кредиту до 60 місяців. Обов'язковою умовою є вік позичальника від 21 до 65 років, діюча реєстрація, стаж роботи не менше 3 місяців на останньому місці роботи. Заявку на отримання кредиту можна оформити у відділенні банку або заповнити онлайн на сайтах банків ОТП банк Кредит Агріколь.
  3. Обов'язковою умовою є реєстрація на сайті програми IQ energy.
  4. Заповнивши заявку на отримання гранду, Ви отримаєте детальні інструкції по пошті. Слід обов'язково прикріпити всі необхідні для заявки документи (копія рахунку-фактури, фото проекту). На момент подачі заявки обов'язковим правилом є те, що кредит повинен бути чинним. Перед закриттям  кредиту Вам обов'язково на пошту має прийти підтвердження того, що Ваш кредит відкритий.
  5. Після отримання гранда Ви отримаєте виплату на рахунок, відкритий у банку партнера. Максимальна сума компенсації до трьох тисяч євро.

 

iq-energy-procedura-pokupki-okon

 

Встановлюючи пластикове вікно в Запоріжжі по програмі IQ energy, Ви не тільки отримаєте справжнє тепле вікно, відповідає всім європейським нормам енергозбереження, але і збережете сімейний бюджет - це проста арифметика.

 

Стандартна двостулкове вікно в профільної системи Rehau 70, з енергозберігаючим склопакетом на момент написання статті варто 4575 грн.

 

Сума кредиту з одноразовою  комісією становитиме 4666 грн., закривши його за один місяць, Ви зможете заощадити максимум 1633 грн. Відповідно вартість пластикового вікна, завдяки гранду складе 3033 грн.

 

Звернувшись в компанію “Віконний центр” в місті Запоріжжі Ви зможете отримати максимально повну інформацію про програму, отримати вичерпну консультацію профільних системах, рекомендованих для отримання гранда.

 

Якщо Ви хочете отримати компенсацію

за програмою iq energy в Запоріжжі  при покупці

пластикових вікон, тоді телефонуйте нам вже сьогодні:

(097)5493333, (093)5493333, (099)5593333


Червень 4, 2018 12:06 • Переглядів: 3981