Статті / Як вибрати якісне пластикове вікно в Запоріжжі?

Як вибрати якісне пластикове вікно в Запоріжжі?

Як вибрати пластикове вікно в Запоріжжі? З чого почати пошук? Ми вам підкажемо!

В першу чергу почнемо з фірми, яка займається безпосередньо продажем металопластикових вікон. Звертайте свою увагу, скільки саме років фірма працює на віконному ринку Запорізького регіону. Почитайте відгуки про цю фірму в інтернеті. Серйозна фірма викладає інформацію про себе, про свій товар, про свої послуги. Надає контактні дані та адреси, де знаходиться офіси чи магазини. Почитайте відгуки, багато хто на це не звертають свою увагу, але насправді це дуже важливий критерій, тому що саме вони допомагають клієнту позбутися сумнівів при покупці певного товару або, навпаки, допомогти у виборі серед кількох схожих. Вмійте також розрізняти відгуки написані співробітниками віконної фірми самими собі та відгуки, написані реальними покупцями. Перший ознака це реальне фото клієнта, реальний адресу і бажано відсканована копія відзиву. Крім того, одним з ознак липових відгуків – це 100% позитивних відгуків. Тому що навіть великі компанії у своїй роботі мають якийсь відсоток шлюбу (наприклад, компанія «Мерседес» у 2015 році відкликала 110000 автомобілів). Відгуки вікна Запоріжжі.

 

Коли ми вже визначилися з фірмою, переходимо до вибору ПВХ-профілю!

В цьому випадку нам завжди допомагають менеджери компанії, вони Вас проконсультують і допоможуть у виборі вікна, відповідять на всі Ваші запитання. Але все одно ми повинні знати основні критерії якісних пластикових вікон. Для початку не економте на вікнах. Дешеві вікна не означають, що вони якісні, так як Ви купуєте вікна не на один рік. Від якості залежить термін служби, надійність, зовнішній вигляд, захист від холоду і гучних звуків з вулиці. Термін служби металопластикових вікон досягає 50-60 років. Далі обираємо профіль, більше всього поширені  3-х камерний профіль завтовшки 60 мм і 5 - камерний товщиною 70 мм посилюється армуванням. Якщо Вам припустимо бюджет не дозволяє купити п'ятикамерний профіль, то краще акцентуйте свою увагу на більш теплому склопакеті, так як саме склопакет займають основну частину вікна, а саме більшу площу, і саме через склопакет у Вас будуть йти втрати тепла і шум з вулиці.

 

Далі вибираємо в пластиковому вікні безпосередньо склопакет. Склопакет буває двох видів однокамерні (2 скла) і двокамерні (3 скла). Двокамерні склопакети використовується, якщо Ви живете недалеко від дороги, автомагістралі, трамвайної лінії або інших гучних місць. Також існує спеціальне напилення на скло: енергозберігаючі та мультифункціональне. Однокамерний склопакет з енергозберігаючим напилення рівносильний склопакету з трьома стеклами теплозбереження, однак гірше за звукоізоляції.

 

Завжди уточнюйте у менеджера, яку саме фурнітуру встановлює його компанія у вікно. Ви вікно щодня відкриваєте і закриваєте. Тому фурнітура повинна бути надійною і якісною. Найчастіше скарг від клієнтів надходить саме на роботу віконної фурнітури. 

Але все одно навіть найкращі вікна прослужать Вам довго, якщо при їх монтажі були допущені помилки. Основні помилки - неправильно зроблений завмер, рама не закріплена жорстко до отвору, віконна стулка невідрегульована і продуває і багато іншого.

Тепер Ви знаєте деякі нюанси при виборі пластикового вікна в Запоріжжі. Не забувайте, що пластикові вікна - це та річ, яку Ви купуєте надовго. Тому економія на дрібницях може обернуться в подальшому для Вас додатковими витратами.

 

Хочете замовити якісні вікна

в надійній фірмі в Запоріжжі?

Тоді телефонуйте нам вже сьогодні!!!

0995593333

0975493333

0935493333


Серпень 27, 2016 11:15 • Переглядів: 2242