Акції / Мультифункціональний склопакет безкоштовно

Мультифункціональний склопакет безкоштовно

зараз в салонах компанії ТОВ "Віконний центр" в містах Запоріжжя, Дніпро і Харків проходить акція - «Мультифункціональний склопакет в подарунок».

 

Тільки в салонах нашої компанії при замовленні пластикових вікон з профільної системи «Steko» Ви можете отримати БЕЗКОШТОВНО – Мультифункціональний склопакет.

 

В умовах енергетичної кризи в Україні, в умовах постійного подорожчання енергоносіїв (газу, вугілля), наша компанія прагне зберегти тепло у Вашій квартирі і зменшити витрати при опаленні приміщення, встановивши безкоштовно «теплий» склопакет.

 

teplopaket_v_podarok

 

Приклад: при замовленні стандартного пластикового вікна з профілю S300 з фурнітурою Axor з звичайним однокамерним склопакетом, Ви оплатите 2800 гривень. При замовленні аналогічного металопластикового вікна, тільки з однокамерним склопакетом з одним мультифункційним склом, Ви заплатите 3100 гривень, а саме подорожчання при покупці мультифункціонального склопакета становить 300 гривень. В період акції Ви економите цю різницю в 300 гривень на одному вікні!!!

 

Крім ціни також варто зазначити відмінність у технічних характеристиках між звичайним та мультифункціональним склопакетом:

- мультифункціональний скло нагрівається в 2 рази менше ніж звичайне скло, що дозволяє в жаркий літній час зберегти прохолоду в Вашій квартирі;

- в холодну пору року склопакети з мультифункційним склом  дозволяють знизити тепловтрати в приміщенні на 80%;

- напилення на мультифункциональном склі не видно неозброєним  оком;

- вікна з мультифункційним склом підтримують температуру скла більше ніж у звичайному склі, що дозволяє зменшити ризик запотівання Ваших вікон.

 

obychnoe_steklo_protiv_multi_tablica

 

З усього перерахованого вище, варто сказати, поспішайте скористатися цією унікальною можливістю і замовити пластикові вікна в Запоріжжі з мультифункційним склопакетом, який буде встановлено Вам БЕЗКОШТОВНО!!

 

Наша компанія не може нав'язувати клієнтам мультифункціональний склопакет, тому якщо Ви хочете отримати теплий склопакет на свої вікна, то повідомляйте про це менеджера або майстру по виміру.

 

 


Січень 4, 2018 10:00 • Переглядів: 8907