Статті / Нова профільна система Steko S300

Нова профільна система Steko S300

У зв'язку з нестабільністю на будівельному ринку України, постійним зростанням курсу долара і євро нашим основним партнером заводом «Стеко» було прийнято рішення з метою здешевлення вартості пластикових вікон і стягнення ринку пластикових вікон виробляти частину профільної системи в Україні. Дана трикамерна профільна система отримала назву Steko S 300.

 

Ця система спеціально розроблена за замовленням та на підставі рецептури компанії Steko. Показники профілю поліпшені за рахунок хімічного складу і стабілізатора CaZn, тобто в складі відсутня повністю свинець. Профіль Steko S 300 пройшов випробування на морозостійкість, міцність зварного шва, повітро - і водонепроникність в лабораторії Науково-дослідного інституту будівельних конструкцій р. Києва.

 

Технічні характеристики профільної системи Steko S 300:

  • Монтажна глибина – 58 мм;
  • Товщина зовнішньої стінки 2,6 мм – клас «Я»;
  • Армуючий профіль П-подібний – 1, 2 мм;

 

Пластикові вікна з профільної системи Steko S 300 можна замовити в компанії «Віконний центр» з 14.03.2014 року. Даний профіль виробляється тільки білого кольору, вікна виготовляються будь-якої конфігурації форми (арки, трапеції, двері і т. д.), з будь-яким видом склопакетів і тільки в комплекті з української фурнітурою AXOR.

 


Березень 18, 2014 15:08 • Переглядів: 3879