Статті / Новинки ринку фурнітури для пластикових вікон

Новинки ринку фурнітури для пластикових вікон

Компанія “Віконний центр” у Запоріжжі рада запропонувати Вам новинки ринку віконних фурнітури від заводу-виробника AXOR INDUSTRY. Тепер незмінна якість і надійність поєдналися з високими вимогами безпеки і  функціональності.

 

SMART LINE S+


Унікальна новинка SMART LINE S+ дозволяє не робити вибір між безпекою та комфортом, а отримати і те й інше одночасно. У базовій комплектації фурнітура має мікроліфт-блокіратор, микрощелевое провітрювання, що дозволяє провітрювати приміщення при мінімальному відкритті стулки, максимальна кількість точок притиску.

 

Важливим елементом фурнітури SMART LINE S+ для пластикових вікон в Запоріжжі, є антивандальні цапфи, вберігають будинок від небажаного проникнення третіх осіб. Кількість цапф залежить від вимог безпеки і має три класи. Споживач може самостійно визначити, який вид захисту йому необхідний.

 

Фурнітура SMART LINE S+ підходить для установки поворотно-відкидних, поворотних, відкидних і штульпових відкриттів. Завдяки посиленим петель система може використовуватися на стулках вагою до 130 кг.

 

First Tilt


Назва First Tilt перекладається з англійської, як “спочатку відкривання”. Даний комплект фурнітури розроблений для забезпечення безпеки дітей. Комплектація First Tilt дозволяє змінити звичну нам послідовність відкриття/закриття металопластикового вікна. Горизонтальне положення ручки відповідає за провітрювання, а вертикальне за повне відкриття стулки. Ця система розроблена з урахуванням того, що дитині набагато важче повернути ручку в положення – вгору, відповідно повністю відкрити пластикове вікно в Запоріжжі. Вікна з фурнітурою First Tilt ідеальні для установки в дитячу кімнату, лікарняні приміщення, школи, хостели. Захист від відкривання дітьми основна функція First Tilt, але крім неї у даній фурнітури є ще ряд вагомих переваг.

 

-Зміна послідовності відкривання робить фурнітуру більш ергономічною, так як найчастіше пластикові вікна відкриваються в положення провітрювання.

 

-Так як кількість рухів елементів фурнітури знижено в два рази, термін служби First Tilt значно вище, ніж у інших фурнітурних систем.

 

Плануючи установку вікон в Запоріжжі, не залишайте без уваги вибір фурнітури, адже саме вона відповідає за якісне функціонування виробу. Довіряйте тільки перевіреним часом виробникам, які мають тривалий досвід роботи та сертифікати якості.


Червень 15, 2018 09:57 • Переглядів: 1768