Статті / Підготовка пластикового вікна до зими

Підготовка пластикового вікна до зими

Для нашої країни характерні великі перепади температур. Різниця між літнім і зимовим мінімумом може складати десятки градусів. Якісне металопластикове вікно не змінить свої характеристики як при -40, так і при +60 градусів за Цельсієм. Тому жителі України можуть не хвилюватися, їх пластикове вікно витримає і холодну зиму і жарке посушливе літо. Але важливо пам'ятати, що для того що б вікно прослужило своїм власникам максимально довго за ним потрібно коректно доглядати.

 

Підготовка вікна до холодного часу року.


Першим етапом підготовки металопластикових вікон до сезону холодів є видалення забруднень з поверхні профілю, склопакета і фурнітури. Підтримання чистоти вікна не залежить від часу року, а є питанням санітарної гігієни. Якщо своєчасно не очищати профіль від бруду, то з часом його поверхня може пошкодитися великими частками землі і пилу. Теж саме стосується склопакета і фурнітури.

 

Догляд за віконною фурнітурою дуже важливий, так як гарантує якісну роботу Вашого пластикового виробу. Не рідше ніж раз на рік всі елементи фурнітури слід очищати і змащувати. Також щоб не виникало продуваний не забувайте переводити фурнітуру з літнього на зимовий режим. Провертаючи спеціальні ролики, що знаходяться на бічній планці, можна домогтися максимального прилягання стулки до рами.

 

Щоб пластикове вікно в Запоріжжі не втратило свої теплоізолюючі властивості в зимовий період, слід перевірити цілісність ущільнювача, очистити його від забруднень і обов'язково змастити спеціальним засобом для догляду.

 

Підготовку вікна до зими починають з миття москітної сітки. Помити її можна у ванній під краном, це не потребує багато часу і зусиль. У зимовий період сітка Вам не знадобитися, так що після того як вона висохне, можна сміливо прибирати її до наступної весни.

 

Для очищення профілю слід користуватися ганчіркою з мікрофібри. З миючих засобів відмінно підходить обычней мильний розчин. Ні в якому разі не користуйтеся містять абразив миючими засобами, вони можуть зіпсувати не тільки поверхню профілю, але й склопакета.

 

Не забувайте про дренажні отвори знаходяться в рамах. Саме вони відповідають за видалення вологи з Вашого пластикового вікна в Запоріжжі. Якщо дренаж залишиться забитим брудом і пилом, то в профілі може застоятися рідина, що в свою чергу призведе до промерзання і запітніння Вашого пластикового виробу. Для очищення дренажного отвору можна використовувати звичайну зубочистку.

 

Якщо Ви хочете купити якісні пластикові вікна в Запоріжжі, але Вам не вистачає грошей на цю покупку, тоді Вам слід звернутися в нашу компанію, адже ми Вам можемо запропонувати купити вікно з розстрочкою платежу без банку, без відсотків і без переплат. Детальніше про розстрочення на вікна в Запоріжжі можна почитати тут.


Серпень 27, 2018 23:28 • Переглядів: 1567