Статті / Правило ідеального монтажу пластикового вікна

Правило ідеального монтажу пластикового вікна

Правило ідеального монтажу, або як залишитися задоволеним після установки пластикових вікон?



50-70 % клієнтів при замовленні металопластикового вироби, вкрай рідко цікавиться особливостями монтажу, тобто чи будуть вони задоволені після установки виробу! Практично кожну господиню насамперед цікавить зовнішній вигляд виробу і як воно буде себе вести в експлуатації, але клієнти не звертають увагу на важливий чинник як «монтаж пластикового вікна».

 


Якісна установка металопластикового вікна в Запоріжжі є фінішній прямій при оформленні Вашого будинку, квартири, офісу і т. д.

 


Навіть саме дороге і красиве пластикове вікно може зіпсувати Вам настрій, а причиною буде неправильний монтаж. У таких випадках у клієнтів складається враження, що вони неправильно зробили вибір, замовлення той чи інший профіль, і з цього моменту з'являється недовіра до віконним компаніям.

 

pravilnyy_montazh_Zaporozhe

 


У свою чергу ТОВ «Віконний центр» пропонує розібрати покроково правило «ідеального» монтажу:


завмер є невід'ємною частиною процесу при замовленні пвх-вікна, завдяки яким виникають питання з розмірами вироби або прорізами. Майстер, який заміряє вироби, зобов'язаний попередити монтажну групу про таких факторах як товщина стін, вологість приміщення, в якому стан знаходиться отвір, потрібно пінопласт, вимагає монтаж додаткових робіт.


підготовка перед встановленням (монтаж це не зовсім комфортний процес, особливо, якщо це відбувається в житлових будинках). Для того щоб спростити роботу собі і монтажної групі, постарайтеся максимально закрити всі предмети, які знаходяться в кімнаті від пилу, і звільнити потрібну площу для установки виробу.

монтаж (звертайте увагу на те, що установка рами відбуватися при знятих стулках, кріплення вікна на анкерні пластини або анкерні  болти, для того щоб почати заповнювати монтажні шви піною, майстер повинен перевірити відстань між анкерними пластинами або болтами (відстань пластин або болтів має не перевищувати 700 мм, відстань від кута і кріплення не більше 150 мм). Завжди звертайте увагу на ширину монтажного шва, і на кількість піни. Ширина монтажних швів залежить від будови де встановлюється виріб).


фініш (при закінченні монтажу, клієнт зобов'язаний перевірити роботу майстра. У такому разі звертайте увагу на відкривання і закривання стулки, відстань монтажної піни, правильне встановлення додаткових елементів (підвіконня, відлив, антимоскітна сітка). Якщо у Вас встановлені незвичайні склопакети, а саме енергозберігаючий склопакет, попросіть майстра щоб він перевірив їх.

 

 

pravilnyy_montazh_okon

 


Для того щоб зрозуміти, що Ви зробили правильний вибір, завжди звертайте увагу на відгуки про компанії з якої Ви зібралися співпрацювати в питанні встановлення пластикових вікон. Компанія ТОВ «Віконний центр» на своїх сайтах розміщує тільки справжні відгуки своїх клієнтів, підтверджених фото клієнта, сканованою копією відгуки та адреси клієнта, за згодою самого клієнта.


Лютий 13, 2017 22:13 • Переглядів: 2447