Статті / Розстрочка на купівлю пластикових вікон в Запоріжжі

Розстрочка на купівлю пластикових вікон в Запоріжжі

З наближенням холодів багато хто замислюється про утеплення власного житла. Найбільш популярними і ефективним способом зробити будинок тепліше є заміна старих вікон. Вже давно доведено, що пластикові вікна не тільки красиві й сучасні, але й мають величезний функціонал - смороду енергоефективні, відмінно стримують вуличний шум, пил та інші негативні зовнішні фактори.

 

У порівнянні з дерев'яна яними вікнами, пластикові є більш довговічними, при цьому не вимагають фарбування, особливого додаткового догляду, шліфування та шпатлювання.

 

Вже давно пішли в минуле ті часи, коли пластікові вікно було елементом розкоші, сучасні вікна можна зустріти всюди: в елітних котеджах, школах, заводах тощо.

 

Якщо Ви досі не стали щасливим володарем якісного металопластикового вікна, компанія “Віконний центр” в м. Запоріжжя пропонує Вам встановити його, скориставшись  унікальною пропозицією – розстрочка на покупку вікон без банку.


Як це працює? Розстрочку без банку можна оформити при замірі Вашого вікна, а це означає що не потрібно кудись додатково їздити і витрачати вільний час. Для оформлення Вам не будуть потрібні довідки з роботи, досить тільки ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду. Ніяких переплат і прихованих комісій, все просто і максимально прозоро. Вартість конструкції ділиться на три рівні частини, сплачувати які Ви зможете будь-яким зручним для Вас способом: каса банку, розрахунковий рахунок, банківська карта або термінал біля Вашого будинку. Розстрочка ніяк не впливає на термін виготовлення Вашого вікна, тобто вже після внесення передоплати Ваша конструкція виготовляється і встановлюється в обумовлений термін. Погодьтеся це дуже зручно, тому що на момент другої і третьої оплати Ви вже будете користуватися і насолоджуватись новими вікнами. При цьому Ви ще почнете економити свій бюджет, тому що будь-яке якісне металопластикове вікно суттєво знижує витрати на опаленні приміщення, а це вельми актуально,  особливо в холодну пору року.

 

Відтепер для того щоб встановити пластікові вікно в Запоріжжі або навіть поміняти усі вікна у квартирі непотрібно довго збирати гроші або позичати у знайомих, непотрібно звертатись у банк надавати довідки, витрачати годину. Звернувшись до нас Ви отримаєте якісне пластікові вікно від заводу виробника в найкоротші терміни.

 

Приклад: Ваше пластікові вікно в Запоріжжя травня вартість 4500 гривень. Цю суму ми ділимо на три рівні частини, тобто тричі за 1500 гривень. Перше частка в розмірі 1500грн сплачується при оформленні договору купівлі вікна. Друга частка через місяць після оформлення договору, третя частка через два місяці після оформлення договору.

 

Поспішай чесна розстрочка ну купівлю пластикових вікон у Запоріжжі від ТОВ «Віконний центр».


Січень 1, 2020 11:50 • Переглядів: 4129