Статті / Сітка "Антикошка" - це найкраще рішення для Ваших вихованців

Сітка "Антикошка" - це найкраще рішення для Ваших вихованців

Сітка «Антикошка» - це найоптимальніше рішення для тих у кого є вдома тварини, особливо кішки і птиці. Дана сітка дозволить не хвилюватися за них, коли у Вас відкриті пластикові вікна і пластикові двері.

 

Тому ми пропонуємо Вам при покупці пластикового вікна в компанії «Віконний центр» у Запоріжжі придбати сітку «Антикошка».

 

«Антикошка» відрізняється особливою міцністю і надійністю матеріалу. Вона складається із синтетичної нитки з поліестеру, що знаходиться на оболонці ПВХ (за принципом електропроводи). Нитки в місцях перетину спаяні між собою. Товщина нитки 0,7-0,8 мм, що в 2-3 рази товще стандартної сітки.

 

«Антикошка» - світло-сірого кольору, таким чином вона не буде затемнювати Вашу квартиру.

 

Polotno_dlya_setki_antikoshka_thumb

 

Дане полотно неможливо пошкодити кігтем тварині або продавити його на вулицю. Полотно може кріпиться двома способами, а саме звичайним кріплення за допомогою притиску гуми і більш сильним способом за допомогою кріплення саморізами до самої алюмінієвій рамці сітки.

 

Вартість москітної сітки «Антикошка» складає 600 гривень за один квадратний метр. Мінімальне замовлення сітки 0,8 кв. метра. Тобто якщо у Вас сітка менше ніж 0,8 квадратного метра, то все одно вона буде розраховуватися як 0,8 кв. м. за ціною 480 гривень за штуку.

 

setka_antikoshka

 

Встановивши один раз антимоскитнукю сітку «Антикошка» ви відразу ж заощадите, так не будете постійно міняти полотно москітної сітки після ушкодження його домашнім вихованцем.

 

Якщо Вам необхідно замовити антимоскітну сітку «Антикошка» в місті Запоріжжі, тоді Вам необхідно звернутися в компанію ТОВ «Віконний центр».


Жовтень 18, 2016 11:04 • Переглядів: 5494