Статті / Тепла дистанційна рамка

Тепла дистанційна рамка

Завод-виробник пластикових вікон з профільної системи «Стеко» піклується про своїх покупців і постійно вдосконалюють свою продукцію і виробництво.

 

І зараз «Steko» початок виробництво склопакетів з теплою дистанційною рамкою.

 

Давайте розберемося, чим  вона краще від звичайної алюмінієвої рамки, яка встановлена в 90% склопакетів у металопластикових вікна в Запоріжжі.

 

Дистанційна рамка – це елемент склопакета, який розділяє скла на певну відстань між собою.  

 

Функції дистанційної рамки:

-служить розподільником між стеклами;

-поглинає молекули води, тим самим не даючи з'явитися конденсату усередині склопакета;

-створює повітряну теплоізолюючу прошарок між стеклами.

 

sravnenie_distancionnyh_ramok

 

Дистанційна рамка може бути трьох видів:

 

-пластикова

Має низьку теплопровідність. Величезний мінус в тому, що при впливі ультрафіолету матеріал здатний виділяти токсини. Тому в  продукції, яка пропонується нашою компанією, ми намагаємося не використовувати пластикову дистанційну рамку.

 

-алюмінієва

Її плюси в тому що вона економічно вигідна і дуже проста у виготовленні, але теплоізоляційні властивості звичайно бажають кращого.  Їй не страшні перепади температури. Алюмінієва рамка є природним мостом для проникнення холоду. Вона остуджує склопакет і якщо в приміщенні з підвищеною вологістю не передбачена витяжка, то абсолютно точно, що у Вас з'явиться конденсат, який холоду перетвориться на лід  і при потеплінні почне стікати на підвіконня у вигляді води, утворюючи калюжі.

 

-тепла дистанційна рамка

До складу теплою дистанційної рамки пластиковому вікні в Запоріжжі входить два матеріалу алюміній, який призначений для жорсткості і пластик для збільшення теплоізоляційних властивостей.

Перевагу теплій дистанційної рамки в тому, що поверхня склопакета в крайових зонах ставати на 66% тепліше в порівнянні з алюмінієвими рамками, металопластикові вікна не відчувається, зменшується втрата тепла , що дозволяє в зимовий час заощадити на опаленні.

Коливання температури ніяк не вплинуть на пластик (витримує до 100 за Цельсієм), що дозволяє зберігати початкову форму протягом тривалого часу.

 

Тепла дистанційна рамка так само може вирішити такі проблеми як:

-деформація склопакета;

-поява конденсату;

-появі цвілі.

 

Тепла дистанційна рамка може бути трьох кольорів: білої, сірої та чорної. Поверхня рамки йде матова без відбиттів. Її можна застосовувати незалежно від розміру і форми.

 

Якщо Ви хочете встановити металопластикові вікна в Запоріжжі з теплою дистанційною рамкою, то поспішаємо Вам повідомити, що таку рамку з 24 квітня 2018 року з'явилася можливість встановити в двокамерні склопакети товщиною 40мм у вікна з профільної системи S600.


Квітень 29, 2018 22:59 • Переглядів: 3542