Статті / Як зробити Ваше пластикове вікно теплим?

Сучасні металопластикові вікна у Вашому будинку повинні одночасно виконувати безліч завдань, таких як захист від пилу, вітру і снігу, а також захищати від шуму і зберігати тепло. Металопластикові вікна, що встановлюються компанією «Віконний центр» у р. Запоріжжя, відмінно справляються з зазначеними завданнями, адже пластик володіє високими теплоізоляційними характеристиками. Однак, тільки одним ПВХ-профілем проблему шуму і холоду у Вашій квартирі не вирішити, оскільки важливу роль відіграють встановлюється склопакет і монтаж самого металопластикового вікна.

 

В процесі появи металопластикових вікон в Україні (приблизно 10-15 років тому) в основному встановлювалися вікна з монтажною глибиною 58-60мм. Згодом була виїдена оптимальна глибина – 58мм. Пізніше з плином часу і технічним прогресом були винайдені профільні системи з монтажною глибиною – 70 мм (п'ятикамерні системи). П'ятикамерні профілі представлені в компанії «Віконний центр» р. Запоріжжя – Rheinplast 500 зі стулкою 500 і зі стулкою 600, Rehau 70, WDS 505, Trocal.

 

okna_zimoy

 

Ще одним важливим показником у профільній системі є кількість камер в рамі і стулці. У стандартних профілів товщиною 58мм зазвичай знаходиться три повітряні камери, кожна з яких несе певну функцію. Перша камера в профілі призначена для певного температурного режиму і дренажу простору всередині профілю (вивід води зсередини профілю назовні, так як взимку при замерзанні рідини, профіль може лопнути в місцях спайки). Друга камера призначена для кріплення всередині неї арміра і вона є самою  широкій з усіх. Завдяки третій камері кріпляться всі основні елементи фурнітури вікна. Додаткова установка камер (4, 5 і 6) дозволяє збільшити теплозберігаючі та шумоізолюючі здібності профілю.

 

Також завдяки п'ятикамерним систем з'явилася нова можливість установки склопакета глибше всередину стулки, а саме 18 мм як було раніше, а на 21мм. Завдяки цьому рішенню дистанційна рамка (виготовляється в основному з металу - алюмінію) є головним провідником холоду в склопакеті змістилася більше «теплу» зону. Завдяки чому дані вікна вважаються тепліше, ніж їх трикамерні попередники.

 

Також ще однією інновацією в п'ятикамерних профілях порівняно з трикамерними є можливість встановлення більш товстого склопакета з більш широкою дистанцією. Ця можливість з'явилася завдяки розширенню крівлі зони в рамах і стулках п'ятикамерних профілів.

 

Не знаєте як зробити Ваше

металопластикове вікно в Запоріжжі

теплим? Телефонуйте нам вже зараз:

220-31-39, 270-70-07

701-19-77, 701-17-87

 

Пластикові вікна Запоріжжя

 

Статті:

Переваги пластикових вікон

Установка жалюзі Запоріжжя

Ціна на рулонні штори в Запоріжжі

Купити металопластикові вікна в Запоріжжі

Вікна Запоріжжя ціни


Трв 11, 2012 21:06 • Переглядів: 3900