Статті / Жалюзі та рулонні штори - стильне і функціональне доповнення до пластикових вікон

Жалюзі та рулонні штори - стильне і функціональне доповнення до пластикових вікон

останнім часом жалюзі на пластикові вікна стали невід'ємним атрибутом практично кожного сучасного інтер'єру.

 

В даний час вертикальні та горизонтальні жалюзі набирають велику популярність серед клієнтів, які купують металопластикові вікна в Запоріжжі.

 

Алюмінієві жалюзі мають довгий термін служби, невибагливі у догляді, мають хороші показники якості. Коли необхідно захистити вікна від настирливого сонця або поглядів перехожих, то завжди є вихід - «замовити жалюзі».

 

Завдяки розвитку технології жалюзі тепер можуть бути не лише горизонтальними, а й вертикальними а також рулонними тканинними (найчастіше зустрічається назву «рулонний штори», «роллшторы»).

 

Горизонтальні алюмінієві жалюзі горизонтальні можна зустріти найчастіше в сучасних інтер'єрах.

 

Жалюзі кріплять на віконний профіль чи на стіні, за допомогою механізму управління можна регулювати висоту перекриття світлового прорізу вікна полотном жалюзі.

 

Жалюзі вертикальні

Вертикальні жалюзі відрізняються від горизонтальних. Вони мають велику ширину ламелей, виготовлені, найчастіше з тканини.

 

Крім свого відмінності від горизонтальних по конструкції, вертикальні жалюзі мають більший обсяг ламелей.

 

Завдяки тому, що вертикальні жалюзі виготовляють з тканини на їх ламелі можна наносити різні малюнки і узори, все залежить тільки від Ваших побажань і фантазії. Ви зможете створити свій унікальний інтер'єр, підібравши колір і малюнок вертикальних жалюзі.

 

Рулонні, тканинні жалюзі або, як їх ще називають роллшторы завдяки своїй конструкції можуть повністю приховати приміщення від сторонніх очей або від сонячних променів.

 

Роллшторы мають таке конструктивне виконання: тканина намотується на вал, цей вал може бути відкритим або прихованим під пластмасовим коробом.

 

Тканина на рулонних шторах йде суцільним полотном, без ламелей, як у горизонтальних або вертикальних жалюзі. Колір і фактура тканини може бути найрізноманітнішою. Рулонні жалюзі - вибір для тих, хто бажає підкреслити індивідуальність свого інтер'єру.

 

У догляді рулонні штори невибагливі. Тканина має пиловідштовхувальні просочення. З часом жалюзі вимагають сухого чищення.

Вартість жалюзі різна і може змінюватись  залежно від виду, розміру, кольору, конструкції і матеріалу з якого жалюзі виготовлені.

 

Ще раз про переваги жалюзі:

  1. Різноманітний вибір кольорів, матеріалів, дизайну, що дає можливість прикрасити будь-який інтер'єр.
  2. Нескладна експлуатація.
  3. Невибагливість у догляді.
  4. Невисока ціна. Порівняно із звичайними шторами, жалюзі можуть бути набагато дешевше.
  5. Довговічність.

Замовити жалюзі та рулонні штори

в Запоріжжі можна вже сьогодні у нас:

220-22-02, 270-70-07


Квітень 4, 2016 11:46 • Переглядів: 2089