Статті / Клапан клімат-контролю в пластикових вікнах

З кожним роком металопластикові вікна збільшують свою популярність у споживачів. І це не дивно, так як вони мають масу переваг в порівнянні зі старими дерев'яними. ПВХ конструкції надійно захищають будинок від проникнення холоду в зимовий період, ультрафіолетові випромінювання в літній, допомагають економити на енергоносіях, створюють неповторний дизайн приміщення, за ними легко доглядати, а головне вони герметичні і ніякі зовнішні подразники не будуть заважати Вашому відпочинку і сну. Герметичність – це величезна перевага металопластикових виробів, але в процесі експлуатації воно впливає на утворення конденсату на склопакеті. Найнадійніший спосіб позбавлення від конденсату, провітрювання приміщення. Так, і свіже повітря завжди корисний для здоров'я і нормальної життєдіяльності.

 

припливна вентиляція вікна

 

Але як провітрювати приміщення, запитаєте Ви, якщо Вас немає вдома або вночі, наприклад, або якщо на вулиці двадцятиградусний мороз?

 

Зараз на ринку металопластикових вікон в Запоріжжі представлена припливна віконна вентиляція, ще її називають клімат-контролем. Завдяки клімат-контроль, вентиляція Ваших пластикових вікон зможе здійснюватися автоматично.

 

Припливна віконна вентиляція – спеціальний пристрій, завдяки якому потік свіжого повітря (20-35 м3/год) зможе надходити при закритому пластиковому вікні. Монтується дана система на раму і стулку.

 

клапан клімат-контроль вікна запоріжжя

 

Переваги віконної вентиляції:

  • можливість поставити дану систему на вже встановлені вікна;
  • запобігає появі конденсату;
  • постійний приплив свіжого повітря;
  • захист приміщення від пилу та комах;
  • збереження тепла в приміщенні.

 

Припливна віконна вентиляція не тільки зручна, але й корисна для нашого здоров'я, так як постійний приплив свіжого повітря дозволить нам уникнути багатьох захворювання. Адже за статистикою близько 80% свого часу ми проводимо в закритих приміщеннях. А у людей, які живуть або працюють, в погано провітрюваних приміщеннях можуть з'явитися такі захворювання, як астма, алергія, мігрень і серцево – судинні захворювання!

 

Бережіть своє здоров'я і не забувайте регулярно провітрювати приміщення!

 

Ну а вибір залишається за Вами, регулярно провітрювати приміщення або ж встановити на Ваших вікнах припливну вентиляцію.

 

Якщо Ви вирішили встановити

клімат-контроль на Ваші пластикові

вікна в Запоріжжі, тоді зателефонуйте нам:

(061)270-70-07, (061)701-17-87


Січень 10, 2019 09:57 • Переглядів: 5139