Статті / Що краще вибрати - дешеві чи якісні вікна?

Герметичність дешевих металопластикових вікон може стати проблемою.  У радянські часи в будинках вентиляція розроблялася з урахуванням того, що частина повітря буде надходити в будинки через щілини в дерев'яних рамах. Ще один плюс пластикових вікон, на відміну від старих рам, вони не пропускають повітря. Після установки пластикових вікон  вологість у приміщення зросте, і вам  доведеться досить часто провітрювати приміщення. Для Вашого комфорту ми рекомендуємо провітрювати приміщення близько 3 разів на день приблизно по 15 хвилин, однак Ви будете змушені мириться з протягами.

 

Дешеві пластикові вікна також можуть промерзати взимку. У дешевих вікнах відсутній режим мікрощілинного провітрювання. Режим мікрощілинного провітрювання дає можливість провітрювати приміщення квартири або будинку без Вашої участі і без протягів. Ви просто переводите ручку вікна в положення мікропровітрювання (кут 45 градусів вгору) і пускаєте необхідну кількість свіжого повітря в квартиру протягом усього дня. Дешеві вікна не пристосовані навіть до провітрювання, так як там відсутня відкидний режим, тому, щоб провітрювати Ваш будинок, ви будете змушені фіксувати вікно підручними речами. Згідно будівельним нормам і правилам звичайний склопакет з двома стеклами без енергозберігаючого покриття не підходить для житлових приміщень, а саме такі холодні склопакети використовуються в дешевих вікнах.

 

Всі недоліки дешевих металопластикових вікон ведуть до того, що з-за високої вологості дешеві вікна починають пітніти, а після чого утворюється полій у внутрішній частині вікна з-за низьких теплових властивостей.

В дешевих вікнах застосовуються неякісні або дешеві матеріали. Звичайні підвіконня з ПВХ, здатні витримувати вагу більше 200 кг, якщо його ширина дозволяє, ось чому на ньому можна навіть сидіти, що в дешевих вікнах  неприпустимо, так як там використовується самий вузький підвіконня, який навіть  не дозволяє поставити вазу для квітів.

 

В дешевих вікнах також встановлюються неякісні «холодні» укоси. У неякісних «холодних» укосів на світлі видно ребра жорсткості. Бувають  такі види обробки внутрішніх укосів, як стінові панелі і сендвіч-панелі. Інше назву сендвіч-панелей – «теплі відкоси», а все тому, що між пластиковими пластинами застосовується спінений матеріал. Дешеві вікна використовують стінні панелі, внутрішня частина яких нічим не заповнюється. Ще один дискомфорт від дешевих вікон це те, що на світлі просвічуються ребра жорсткості.

 

PS. Не шукайте надто дешевих пластикових вікон, так як ні до чого хорошого це не призведе.

 

Хочете уникнути всіх цих недоліків?
Викличте прямо сьогодні нашого майстра

на замір вікон в Запоріжжі за телефонами:

(061)701-17-87

(061)701-19-77

(061)270-70-07


Березень 15, 2012 17:38 • Переглядів: 5045