Статті / Сучасний дизайн пластикових вікон

Сучасний дизайн пластикових вікон

Правильно і відповідально вибраний дизайн металопластикових вікон зможе вигідно підкреслити Ваш інтер'єр, і Ваш будинок неодмінно буде виділятися серед інших «сірих» одноманітних будинків.

 

Завдяки сучасним технологіям, металопластикові вікна можуть бути будь-якої форми і будь-якого розміру!

 

Але зовсім не всі фірми спеціалізуються на виробництві нестандартних вікон (трикутні, круглі, трапецієвидні). Компанія «Віконний центр» у р. Запоріжжя спеціалізується на виробництві як стандартних, так і нестандартних вікон.

 

Важливий момент, якщо Выпланируете монтаж нестандартних вікон, варто враховувати цей нюанс перед будівництвом, щоб будівля проектувалась з урахуванням нестандартної конфігурації вікон.

 

Колірне рішення


На даний момент велику популярність отримали металопластикові вироби, але є така категорія людей, яка боїться міняти свої старі дерев'яні вікна. Так, дерев'яні вікна будуть завжди в моді, це дуже стильно і оригінально, але якщо міняти дерев'яні вікна на більш сучасні, але також з дерева, то це б'є по кишені і не кожен має таку можливість. Завдяки сучасним технологіям, металопластикові вироби ламінують в будь-який колір. Тобто можна спокійно прощатися зі старими дерев'яними вікнами, і встановлювати сучасне пластикове вікно під Ваш смак і інтер'єр. Ламіновані вікна не тільки красиво виглядають, але і будуть Вас захищати від холоду і зайвого шуму. Крім цього, ламінувати можна повністю вікно або з якоїсь однієї сторони (зовнішня, внутрішня). Плівка якої ламінують металопластикові вікна не шкодить вікна і з часом не деформується від вологи, прямих сонячних променів або якихось зовнішніх факторів.

 

Стилістичний дизайн


Вікно має величезне значення в сучасному дизайні інтер'єру. При виборі вікон ПВХ важливо враховувати відповідність конструкції виробу, загального інтер'єру приміщення, сприяючи комфортному проживанню і відчуттю затишку в приміщенні.

Сьогодні сучасні виробники металопластикових вікон пропонують нам величезний вибір, який дозволить втілити в реальність самі сміливі ідеї. Якщо ж в більшій мірі потрібні Вам функціональні вікна, то краще зупинити свій вибір на мінімалізмі – такі вікна підійдуть для більшості квартир і будинків.

 

Варіанти склопакетів


Зробити свої вікна універсальними Ви можете завдяки склопакету.  Можливі варіанти:

- мультифункціональні скла;

- скла з тонуванням;

- триплекс;

- скла зі шпросами;

- енергозберігаючі скла.

Як Ви бачите зробити Ваші пластикові вікна в Запоріжжі універсальними зараз дуже просто. Ґрунтуватися при виборі Ви можете на свій смак,  або ж на дизайнерське рішення. Компанія «Віконний центр» допоможе втілити в життя будь-які Ваші ідеї!

 

Хочете встановити у себе будинки нестандартні віконні

конструкції в Запоріжжі? Телефонуйте в «Віконний центр»:

(061)701-17-87, (061)701-19-77

(061)270-70-07, (066)577-88-99

(097)977-31-77


Грудень 15, 2018 14:49 • Переглядів: 4178