Статті / Фірми-одноденки по установці вікон

П'ять ознак фірм-одноденок, які виробляють продаж та встановлення металопластикових вікон.

 

1.Відсутність офісу.

Співробітник фірми-одноденки пропонує укласти договір на продаж та встановлення вікон виключно вдома, уникаючи тим самим Ваш прихід в офіс. В даний час віконні фірми оформляють більшу частину договорів на адресу клієнта, однак ми не опираємося, щоб клієнт прийшов в один з наших офісів в Запоріжжі, так як вони у нас є. При укладенні договору з фірмою, у якої немає стаціонарного офісу, у випадку гарантійного ремонту або сервісного обслуговування Вам нікуди буде звернутися.  Не бійтеся задавати питання про офісі, так як Ви маєте право прийти і подивитися зразки продукції – профілів, підвіконня, жалюзі.

 

2.У рекламі вікон вказані лише мобільні номери телефонів.

Якщо у компанії з продажу пластикових вікон вказані тільки один мобільний номер або кілька мобільних номерів, то це повинно в першу чергу викликати підозри про несерйозність цієї компанії. Так як по мобільному номеру телефону Вам буде важко розшукати потім фірму-одноденку і свої гроші, сплачені за вікна.

 

okno_postavili_bokom

 

3.В процесі замовлення металопластикових вікон з Вами працює всього один співробітник.

Фірма з продажу металопластикових вікон, в якій працює всього один співробітник, який є в одній особі і директором, і менеджером, і заміряє, і майстром по установці, і сам доставляє вікна повинна викликати у Вас підозру. Такі фірми також не здатні виконувати гарантійне та післягарантійне обслуговування металопластикових вікон. Коли приходить зима, дані фірми-одноденки закриваються, змінюючи номери мобільних телефонів, і навесні відкриваються вже під новою вивіскою, починаючи свою історію з «чистого аркуша».

 

4.Ціна Вашого вікна нижче приблизно на 30%, ніж в середньому по ринку.

Чим може бути викликана така низька ціна:

- відсутністю стаціонарного офісу;

- відсутністю менеджерів;

- відсутністю контролю якості установки вікон;

- здешевленням вартості металопластикових вікон за рахунок установки низькоякісних комплектуючих.

Просто подумайте: чи готові Ви самі ремонтувати свої вікна і усувати дефекти монтажу, судитися або розшукувати компанію з продажу пластикових вікон, якої не існує.

 

5.Фірма не може надати відгуки клієнтів про Вашу роботу.

Якщо фірма по встановленню пластикових вікон працює вже давно, то Ви можете поцікавитися про встановлені по сусідству об'єктах. Нехай менеджер назве Вам адреси установки вікон або у Вашому будинку, або у Вашому дворі, і Ви хоча б візуально зможете переконатися в серйозності фірми, у якої Ви зібралися замовляти вікна.

 

Також про серйозність компанії говорить:

- наявність всіх сертифікатів на пропоновану продукцію;

- наявність інтернет-сайту.

 

Вам потрібні металопластикові вікна

в Запоріжжі з реальною гарантією?

Дзвоніть прямо зараз за номером:

270-70-07, 220-31-39,

701-17-87, 701-19-77


Березень 3, 2012 20:11 • Переглядів: 4768