Статті / Трохи про фурнітури для пластикових вікон

Якість металопластикових вікон залежить не тільки від вибраного профілю, а й фурнітури. Дуже часто покупці вікон з ПВХ не звертають особливої уваги на фурнітуру. Адже здається, що така фурнітура для вікон? Ручки, петлі, заглушки – всі ці деталі, на жаль, не заслуговують особливої уваги клієнтів. Насправді якість металопластикових вікон, прямо залежить від якості використовуваної фурнітури.

 

furnitura_dlya_okon_v_Zaporozhe

 

Часто недобросовісні компанії використовують високоякісний профіль, але дешеву фурнітуру китайського чи турецького виробництва. Компанія «Віконний центр» у Запоріжжі використовує тільки високоякісну німецьку фурнітуру!

 

Саме завдяки фурнітурі, стулка утримується на вазі і функціонує. Фурнітура включає не тільки ручки і петлі, але й досить складні механізми замикання, кількість яких перевищує сотню. Також фурнітура включає механізми провітрювання і мікропровітрювання, ножиці для обмеження відкривання, мікроліфт для утримання від провисання стулок. Загалом,  фурнітура представлена різними механізмами, які необхідні для функціонування Вашого пластикового вікна.

 

Всі виробники металопластикових виробів знають, що вікно має витримувати великі навантаження, але при цьому функціонувати і бути зручним в експлуатації. Тому вибору фурнітури потрібно приділяти особливу увагу. Механізми, які утримують вагу стулки, найчастіше виготовляють зі спеціальної високоякісної сталі.

 

Що необхідно враховувати при виборі фурнітури?


головне – фурнітура повинна витримувати додатковий вагу! У Європі використовуються при склінні однокамерні склопакети, в Україні ж рекомендується використання двокамерних склопакетів. А використання двокамерного склопакета тягне за собою збільшення маси вікна майже в півтора рази, тому фурнітура повинна бути тільки високоякісної!

 

При виборі, не забувайте про додаткові функції фурнітури (мікропровітрювання, мікроліфт). Додаткові функції підвищують комфорт у використанні металопластикових вікон. Бажано, щоб всі елементи фурнітури були металевими, так як пластикові елементи можуть підвести з часом.

 

Компанія «Віконний центр» у Запоріжжі радить вибирати фурнітуру відомих брендів, таких торгових марок, як GU, Maco, Roto, Winkhaus. Але при виборі торгової марки, потрібно цікавитися також строком гарантії на фурнітуру.

 

Пам'ятайте, завдяки високоякісної фурнітури Ваші металопластикові вікна в Запоріжжі, Вільнянську, Оріхові, Степногорську, Василівці та Новомиколаївці будуть служити довгі роки!


Січень 2, 2013 18:45 • Переглядів: 3696