Статті / Держпрограма енергозбереження - "Теплий кредит" відновлено

Держпрограма енергозбереження - "Теплий кредит" відновлено

З 15 серпня 2017 року відновлена Державна програма кредитування по заміні вікон і вхідних дверей на території України. Компанія ТОВ «Віконний центр» є учасником цієї програми, тому поспішайте отримати рахунок і зібрати документи для заміни металопластикових вікон в Запоріжжі. Відшкодування здійснюється в розмірі 35% у незалежності від наявності пільг і субсидій. Дану суму компенсації клієнт отримує на розрахунковий рахунок, відкритий в одному з банків, які беруть участь у видачі так званих «Теплих кредитів».

 

gosprogramma_na_okna_thumb

 

«Теплі кредити» на вікна у Запоріжжі можна отримати в Ощадбанку, Укргазбанку і Приватбанку.

 Умови видачі між першими двома банками та Приватбанком будуть трохи відрізнятися.

- по-перше, оформити теплий кредит в Приватбанку можна буде онлайн, на відміну від Ощадбанку і Украгазбанку;

- по-друге,  комісії в Приватбанку буде становити 0%, Укргазбанку і Ощадбанку комісія за оформлення кредиту становитиме 3%;

- по-третє, річна ставка у Приватбанку складе 18% на відміну від 24,5% в Ощадбанку та Укргазбанку.

 

Для отримання кредиту «Теплий дім» на пластикове вікно в Запоріжжі Вам необхідно надати в банк невеликий пакет документів:

- копію паспорта та копію ідентифікаційного коду;

- рахунок-фактуру на вікна від компанії «Віконний центр»;

- довідку про заробітну плату або пенсію за останні 6 місяців.

 

Одна з головних вимог до пластикових вікон – це, щоб склопакет у вікні був двокамерний з енергозберігаючим склопакетом і заповнений аргоном. Коефіцієнт опору теплопередачі повинен становити для вікна 0,75 для першої кліматичної зони, куди входить також Дніпропетровська та Харківська області, а відповідно, необхідно також встановити п'ятикамерний профіль Стеко або Рехау з зазначеним вище склопакетом. Наша компанія також працює в Запорізькій області, а вони відносяться до другої кліматичної зоні, і тому в Запорізькій області можна ставити трикамерний профіль, так як там вимоги до вікна – 0,6 коефіцієнт опору.

 

Оформити «теплий кредит» або кредит «Теплий дім» у Запоріжжі на пластикові вікна можна вже сьогодні в компанії «Віконний центр», у зв'язку з чим поспішайте, так як бюджет, виділений на цю держпрограму - обмежений.


Серпень 23, 2017 11:11 • Переглядів: 2768