Статті / Як види укосів існують для пластикових вікон

Як види укосів існують для пластикових вікон

Деякі клієнти забувають, що це не монтаж завершальний етап встановлення металопластикового вікна в Запоріжжі та Запорізькій області.

 

Укоси - це важливий етап після монтажу пластикового виробу. Що таке укоси? Це та частина стіни, яка знаходиться всередині, яка виконує функцію декору і додаткового утеплювача. Найчастіше про це забувають і відкладають встановлення відкосів на невідому кількість часу. В результаті з'являється конденсат по швах, внаслідок чого, це може призвести до того, що з'являється грибок. При цьому, клієнт думає, що проблема в самому новому вікні, а не в невстановлених або неправильно встановлених укосах. Ми рекомендуємо не затягувати з цією справою і приступати до монтажу укосів через 3-5 днів після монтажу безпосередньо пластикових вікон. Набагато приємніше дивитися на нове вікно в завершальному вигляді, а не з порожніми неакуратними стінами.

 

На даний момент ми можемо розібрати три види поширених укосів:

 

1.Самий простий і бюджетний тип укосів - це штукатурка. Штукатурна обробка дуже стійка і міцна, не вимагає високих технологій для встановлення. Такий тип укосів застосовується не до всіх вікон в Запоріжжі, в основному їх ставлять у виробничих приміщеннях, так як вони не сильно теплоізоляційні. Або коли бюджет обмежений.

 

2.Укоси з гіпсокартону. Цей тип відрізняється від укосів з штукатурки. В-першу чергу відрізняється своєю технологією установки. Сам гіпсокартон встановлюють на стіну, а проміжок заповнюють утеплювачем. Після цього гіпсокартон грунтують. Цей укіс підходить як для дерев'яних вікон, так і для металопластикових. Гіпсокартонні укоси дають хорошу теплоізоляцію, універсальність, стійкість до зовнішніх факторів. Гіпсокартонні укоси можна ґрунтувати під колір інтер'єру Вашого будинку.

 

3.Самий популярний і поширений вид укосів - це пластикові укоси. Такий тип значно відрізняється технологією та використанням матеріалів. Установка пластикових укосів відбувається швидко і нескладно. Плюс в цьому виді укосів використовується міцний і якісний матеріал, такий як сендвіч-панелі декоративні тонкі пластини.  Пластикові укоси підходять як на внутрішню сторону металопластикового вікна, так і на зовнішню. Укоси не вимагають особливого догляду, досить регулярно протирати їх вологою губкою. Надається величезний вибір кольорів, який може підійти під колір пластикового вікна Запоріжжя або під колір інтер'єру Вашого будинку. І ще один плюс, на який неможливо не звернути увагу, це хороша теплоізоляція. Відповідно ціна відрізняється від більш простих укосів.

 

Для того щоб замовити відкоси, Вам потрібно зв'язатися з нашим менеджером, і він Вас запише на зручний для Вас час. Установка укосів значно відрізняється від монтажу, після укосів Вам не буде потрібно багато часу на прибирання.

 

Компанія «Віконний центр» встановлює своїм клієнтам такі види укосів – укоси з гіпсокартону, пластикові укоси і укоси з сендвіч-панелей.


Січень 22, 2020 09:26 • Переглядів: 5895