Статті / Критерії вибору віконного профілю

При виборі металопластикових вікон в Запоріжжі особливу увагу необхідно приділити вибору профільної системи, так як профіль впливає на міцність конструкції в цілому і, звичайно ж, на зовнішній вигляд пластикового вікна.

 

Сьогодні на ринку представлений величезний вибір профільних систем, і як же покупцеві не загубитися в різноманітті пропонованих профілів і зробити  правильний вибір.

 

vybor_profilya_dlya_okon_v_Zaporozhe

 

Найчастіше, перше, на що ми звертаємо увагу – це ціна. Хочемо зауважити, що для виготовлення найбільш бюджетних вікон використовується турецький чи китайський профіль. З урахуванням нашого клімату вікна з такого профілю не прослужать довго. Тому перед покупкою гарненько подумайте, які у вас пріоритети – комфорт і здоров'я Ваших близьких, або ж фінансова економія!

 

Яка різниця між високоякісним і неякісним профілем?


Високоякісний профіль з часом не міняє свої технологічні характеристики, не жовтіє, має ідеально гладку глянсову поверхню, товщина зовнішніх стінок становить не менше 2,7 мм

 

vybor_pvh-okon_v_Zaporozhe

 

Неякісний профіль з часом жовтіє, змінює свою геометрію, має тонкі зовнішні стінки і не забезпечує необхідну жорсткість конструкції.

 

Природно, високоякісний профіль дорожче. Але, в даному випадку краще не економити, адже ми вікна ставимо на довгі роки.

 

Другий критерій при виборі – показники теплоізоляції і звукоізоляції.  На ці показники впливає кілька факторів:

1)    Ширина профілю;

2)    Кількість камер профілю;

3)    Товщина зовнішніх стінок профілю.

 

Часто ширина профілю, безпосередньо пов'язана з кількістю камер профільної системи. У трикамерною профільною системи – ширина 58-62 мм, у п'ятикамерній - 70-76 мм, в шестикамерних - 80-90 мм

 

Чим більше ширина профілю та кількість камер у ньому, тим товще буде склопакет, тим краще будуть показники теплоізоляції і звукоізоляції Ваших металопластикових вікон.

 

Третім критерієм є безпосередньо якість металопластикових вікон. Профіль  повинен бути адаптований під наші кліматичні особливості.

 

Є профіль ПВХ екологічно чистим продуктом?

Профільні системи відомих брендів використовують тільки екологічно чисті стабілізатори. Профілі сумнівних фірм, найчастіше використовують неякісні, дешеві стабілізатори, такі вікна з часом починають жовтіти, і можуть зашкодити Вашому здоров'ю.

 

Компанія «Віконний центр» у Запоріжжі при виборі пвх-вікон радить звертати увагу на такі фактори: товщина зовнішніх стінок, наявність сертифікатів, гарантійні зобов'язання і природно, виробника.

 

Ми радимо нашим клієнтам вибирати профільні системи відомих брендів, таких як REHAU, KBE, VEKA, TROCAL. Ці профільні системи вже встигли зарекомендувати себе на віконному ринку Європи та України, в тому числі і в Запоріжжі.


Січень 9, 2013 21:49 • Переглядів: 3261