Статті / Заходи обережності при користуванні пластиковим вікном

Пластикові вікна компанії “Віконний центр” в місті Запоріжжі мають гарантійний термін не менше 7 років, відповідають всім нормам і вимогам енергоефективності та теплоізоляції, надійно захищають будинок від негативного впливу навколишнього середовища. Для того щоб Ваші вікна прослужили максимальна кількість років і при цьому не втратили свій технічний функціонал, слід знати правила їх експлуатації.

 

запобіжні Заходи:

- не допускати пошкодження поверхні твердими предметами;

- не наносити на поверхню виробу агресивного середовища (бензин, кислоти та нітросоставов тощо)

- не допускати попадання в периметральну фурнітуру фарби, будівельної штукатурки та інших сторонніх предметів і химсоставов;

- не вставляйте між рамою і стулкою сторонні предмети;

- не залишайте вікна у відкритому положенні при сильному вітрі (Обережно! Закриттю стулки може призвести до травми);

- не навантажуйте стулку додатковим навантаженням;

- не допускайте зіткнення стулки і укосу вікна;

- не встановлюйте на підвіконня нагрівальні прилади та гарячі предмети.

 

Експлуатація:

1.Захисну плівку необхідно видалити після закінчення ремонтно-будівельних і монтажних робіт з зовнішньої і внутрішньої сторони вікна.

2.При установці стулки вікна у прокладені «провітрювання» слід плавно повернути ручку проти годинникової стрілки в горизонтальне положення і потім, не відкриваючи вікна, також плавно повернути ручку у вертикальне положення. Плавно відхилити вікно на себе до упору.

3.При перекладі стулки з відкидного положення в поворотне і назад, плавно повертайте ручку.

4.Відкривання і закривання стулки має відбуватися плавно.

5.У вашому вікні (двері) встановлена фурнітура, передбачає можливість двох типів притиску стулки  до рами – «річний» і «зимовий», які можна встановити поворотом ексцентричного ролика.

6. Не рідше одного разу на рік слід змащувати деталі фурнітури мастилом. Для цього Вам знадобиться мастило типу WD40, невелика господарська серветка. По-перше, потрібно очистити фурнітуру від забруднень (пилу, сторонніх предметів), далі нанести мастило.

7. Ущільнювальна гума вимагає очищення 2 рази в рік. Щоб ущільнювач не пересихав і не втрачало свою еластичність, використовуйте мильні засоби, що не містять ацетон і луг.

8. Для запобігання утворення конденсату на склопакетах, провітрюйте приміщення щодня не менше 30 хв.

 

Примітка:

Пластикове вікно виготовлено за принципом граничної щільності. Воно робить приміщення набагато тепліше, зберігає енергію, необхідну для опалення. Однак, воно перешкоджає природній вентиляції, що ускладнює відведення зайвої вологи з приміщення і може призводити до випадання конденсату в самих холодних місцях стін і на склі. Надмірна вологість в приміщеннях може також виявитися причиною випадання конденсату.  Якщо Ви вселилися в новий будинок, пам'ятайте, що нові стіни з бетону і цегли утримують в собі надмірну вологу до 2 років після закінчення будівництва. Крім цього існує мінімальна потреба в повітрообміні, необхідному для хорошого самопочуття і для забезпечення гігієни приміщення. Для цих цілей слід регулярно проводити природне і штучне провітрювання шляхом відкривання вікон, встановлення тепловентиляторів, пристроїв примусової витяжки повітря, кондиціонерів тощо Провітрюйте приміщення 3-4 рази на день по 15 хвилин і щоранку 20 хвилин. Не знижуйте температуру в приміщеннях нижче 15 градусів.

 

Якщо Ви хочете купити якісні металопластикові вироби в місті Запоріжжі, але не можете відразу сплатити всю покупку, тоді від нашої компанії є спеціальна пропозиція у вигляді купівлі вікон у безвідсоткову розстрочку на три платежу. Детальніше про розстрочення на вікна без банку, без відсотків і без переплат читайте тут.

 


Листопад 19, 2018 21:48 • Переглядів: 2820