Статті / Міжкімнатні пластикові вікна

Міжкімнатні пластикові вікна

Протягом останнього десятиліття металопластикові двері міжкімнатні активно привертають увагу потенційних покупців. І якщо раніше такі двері найчастіше встановлювали переважно як вихід на балкон або лоджію в Запоріжжі, то зараз вони складають конкуренцію класичним дверям з МДФ покриттям для ванної кімнати, вітальні або дитячої.

 

Конструктивні особливості пластикових дверей дозволяють вибрати будь-який розмір або форму (прямокутні, арка, трапеція тощо). Пластикова рама оздоблена ребрами жорсткості (армована арматура) та повітряними камерами (мінімум трикамерний профіль). Двері можна оснастити натискною ручкою із замком, якісними петлями, здатними витримати високі навантаження та за необхідності доводчиком.

 

До переваг міжкімнатних металопластикових дверей можна віднести наступне:

 

1. Широкий вибір палітри кольорів і фактур за рахунок використання спеціальної технології нанесення ламінованої плівки.

2. Різноманітність форм заповнення дверного полотна: пластик, скло - прозоре, тоноване, дзеркальне, рефлекторне.

3. Цінова політика на міжкімнатні пластикові двері дуже демократична порівняно з аналогами з алюмінію та дерева. Терміни виготовлення також значно менші.

4. Високі експлуатаційні характеристики. Пластик менш схильний до перепадів температур і високої вологості, захищений від утворення та поширення грибка та плісняви.

5. Має високі характеристики шумоізоляції. Такі двері часто встановлюють у кабінетах галасливих офісів, поліклінік, дитячих садках.

6. Легкість догляду. Пластик не вибагливий у догляді. Ніякого перефарбування як з дерев'яними дверима Вам не потрібно, не треба лакувати і шкурити, достатньо мильного розчину та губки. Періодично не рідше ніж раз на рік, також слід очищати фурнітуру та обробляти її елементи мастильним матеріалом типу WD-40.

 

Різновиди дверних полотен:

 

1. За видом заповнення металопластикові міжкімнатні двері можна поділити на глухі та зі склінням. Глухі двері - це насамперед заповнення сендвіч-панеллю, звичайною, декорованою або металізованою. Варіант з елементами скління дає можливість вибору будь-якого скла - звичайного, тонованого, вітражного, з нанесенням потрібного Вам малюнка, склопакети зі шпросами і т.д.

2. За способом відкриття дверей можуть бути розстібними і розсувними. Орні, найпоширеніший і доступніший варіант відчинення дверей. Розсувні системи дуже зручний спосіб відкривання, вартість їх значно вища ніж у звичайних, тому встановлюються рідше.

 

Якщо ви хочете замовити міжкімнатні пластикові двері в Запоріжжі, тоді дзвоніть нам вже сьогодні, за телефонами, вказаними у верхній частині сайту.


Липень 12, 2022 09:48 • Переглядів: 1683