Статті / Міфи про пластикові вікна

Міф  №1 – Металопластикові вікна  небезпечні для здоров'я людини.

Екологічність і натуральність - це різні речі. До складу  ПВХ входить свинець, який шкідливий для навколишнього середовища лише на стадії виробництва. У готовому виробі він не несе загрози для здоров'я. Сучасні виробники ПВХ переходять на щадні добавки. Не варто побоюватися Ваше здоров'я в безпеці. З вищевикладеного можемо зробити висновок, що вікна в Запоріжжі абсолютно нешкідливі для Вашого здоров'я.

 

Міф  №2 – Металопластикові вікна володіють теплоізоляцією.

Це твердження не є правдою. У  квартирі приблизно 80% тепловтрат припадає на двері та вікна. Склопакети і гумові ущільнювачі в металопластикових вікнах можуть максимально знизити рівень втрат тепла, проте із-за герметизації металопластикових вікон може статися утворенню конденсату, внаслідок чого при установці вікон следукт убедитсяь в достатній рівень вентиляції в приміщенні.

 

Міф №3 -  Чим товще склопакет, тим краще теплоізоляція.

Наявні відстані між стеклами нейтралізують конвективні потоки усередині склопакета, і є джерелом втрати тепла. При виготовленні склопакетів створюються прошарки оптимальної товщини, що перешкоджає  колообігу повітря. найоптимальнішим рішенням для кліматичної зони Запорізької області є трикамерний профіль з двокамерним склопакетом.

 

Міф №4 - Металопластикові вікна володіють звукоізоляцією.

Вірно на половину. Склопакети знижують рівень шуму, але не в змозі повністю усунути низькі частоти шуму мегаполісу. Для максимального зниження шуму рекомендовано використовувати склопакети, в яких скла мають різну товщину (наприклад скло товщиною 4мм і 6мм), а також різну дистанційну рамку у двокамерних склопакетах.

 

Міф 5. Металопластикові вікна встановлюють тільки в теплу пору року.

На сьогоднішній день виробництво пластику і монтажних матеріалів не стоїть на місці. Існує монтажна піна, призначена для зимових установок. У приміщенні не буде холодно, так як отвір залишається відкритим протягом 30 хвилин. Також великим плюсом установки в холодну пору року, є те, що Ви одразу відчуєте якість монтажних робіт. Герметичні чи шви, чи виникають продування.

 

Міф 6. Пластикові вікна - це дорого.

На момент своєї появи на ринку, металопластикові вікна коштували цілий статок, і дозволити їх собі міг не кожен. З прошествием більш ніж десяти років, ситуація змінилася. Виробництво металопластикових конструкцій стало масовим. Існують як бюджетні, так і елітні варіанти виробів з ПВХ. Але не змінимо залишається якість і високі експлуатаційні характеристики.

 

Якщо Ви хочете замовити якісні металопластикові вікна в Запоріжжі, тоді телефонуйте нам за телефонами, вказаними в верхній частині сайту.

 

 

 


Вересень 20, 2018 22:45 • Переглядів: 3016