Статті / Стаття про підвіконнях

Стаття про підвіконнях

Якщо ви сумніваєтеся що пластикові підвіконня це ненадійно і недовговічне, приділіть хвилину даній статті.

 

Клієнт, замовляючи металопластикове вікно в Запоріжжі, дуже рідко звертає свою увагу на підвіконня, який йому пропонують в стандартній комплектації. Як тільки він чує про те, що він додається  до загальної вартості покупки, питання  «що» і «як» відпадають.  Напевно це десь приблизно від 20 до 30% покупців з 100.

 

Звичайно назвати неякісним стандартний підвіконня не можна. Але вже при його незначно тривалої експлуатації, господарі починають виявляти деякі недоліки, за власним незнання про доглядати за виробом. І як правило це жінки, які люблять прикрашати інтер'єри приміщень з допомогою квітів та інших предметів.

 

І до найбільш частою проблемою, про яку я постійно чую, відноситься пожовтіння або потемніння підвіконня в тих місцях, де наприклад, стояли ті ж горщики з квітами, і постійне потрапляння води з брудом залишило плями, які не піддаються чищенню.

 

На жаль це так. Звичайні підвіконня вимагають дуже обережного поводження та догляду, щоб залишатися в первісному стані чистоти.

 

Так як же все-таки знайти альтернативу? Сучасні кам'яні підвіконня звичайно дуже красиві в порівнянні з їх попередниками, які у більшості людей так і залишились у квартирах. Але їх вартість не всім по кишені. Тому щоб замовляти такі підвіконня потрібно грунтується двома принципами:                                                                           

а або у вас був зроблений ремонт «з голочки», який і так вибиває вас з колії в плані бюджету, і тому необхідно будь-якими засобами знайти гроші на додаткові витрати, щоб у майбутньому ця проблема не поставала;

б) ціна для вас несуттєва, і ви не відчуєте особливої різниці в грошовому співвідношенні.

Є ще звичайно і форсмажорних варіант:

у коли клієнт бере кредит і каже: «а чорт з ним! вважайте по максимуму, якщо «влазити», так двома ногами». Але це рідкість, і всі завжди з кредитами майже навпаки, клієнти намагаються з банками не жартувати, і не дати приводу вичавити зі своєї кишені зайву гривню.

 

Так ось та золота середина до якої я веду цю тему. І вона звучить як DANKE. Це підвіконня з глянцевим акриловим покриттям. На сьогоднішній день аналогів на дану продукцію не існує.

 

Ці підвіконня мають дуже різноманітну колірну палітру, а це в свою чергу дозволить вам вирішити головоломку з приводу того, як гармонійно злити нове вікно з вашим інтер'єром в квартирі. Вони не жовтіють, не вигорають, не піддаються механічним пошкодженням, догляд за ними настільки простий, що ви забудете про зайвої потреби в його чищенні, більш того ніяких миючих засобів від вас не буде потрібно . Ви будете раді тому що ваш підвіконня - це щось більше, ніж просто атрибут вікна. Додам від себе, що за весь час продажу я не разу не почув негативних або негативних відгуках про підвіконнях Danke.

 

Купуючи Danke ви купуєте якість, так-як тільки якісний продукт може виправдати свою вартість!!!


Грудень 11, 2011 21:38 • Переглядів: 3006