Статті / Відмінності між вікнами, виготовленими на заводі і зібраними в гаражі

Відмінності між вікнами, виготовленими на заводі і зібраними в гаражі

При виборі пластикового вікна в Запоріжжі, потрібно звертати увагу не тільки на вартість, але і на якість виробу. В основному люди акцентують увагу на вартість і замовляють вікна від неякісного виробника. Потрібно навчитися розрізняти дешеві вікна від дорогих.

 

Для клієнтів, які не сильні в технологічних питаннях, різниці між ними не існує, поки клієнт не зіткнеться з якимись проблемами під час експлуатації пластикового вікна.

 

Три основних відмінності:


1.Автоматичне обладнання повністю виключає вплив людського фактора при виробництві металопластикових вікон в Запоріжжі. Люди використовуються тільки для подачі матеріалу на автоматичну лінію і розвантаження самої лінії від готової продукції (вікон, дверей).

2.На великому заводі-виробнику здійснюється подвійний контроль якості – ВТК (відділ технічного контролю). При виявленні яких-небудь дефектів на стадії ВТК готова продукція повертається в цех.

3.Постійні постачальники якісної продукції для виробництва металопластикових вікон.

 

Автоматична лінія по виробництву вікон

 

-Автоматична лінія виробляє металопластикові вікна у відповідності з заданими розмірами, навпаки людина з ручною пилою помиляється більше одного міліметра.

 

-Також дуже важливо дотримати необхідну температуру для спайки кутів у вікні, так як при неправильному виборі температури, під час монтажу вікно може розійтися в місці спайки.

 

-Спайка рами пластикового вікна одночасно у всіх чотирьох кутах гарантує правильну прямокутну форму.

 

-При виробництві металопластикових вікон на автоматичній лінії не можна використовувати обрізки профілю, фрагменти армуючого металу. При виробництві металопластикових вікон в гаражі можна використовувати все.

 

-Зачищення кутів на місці спайки на заводі проводиться спеціальними фрезами, коли як в гаражі зачистка проводиться вручну. Це один із способів визначити якість збірки, відразу подивившись на кути пластикового вікна і побачивши, яким саме чином проведена зачистка.

 

Контроль якості ВТК

 

При гаражної збірці вікна поняття - контроль якості повністю відсутня, так як в гаражах немає місця і фінансової можливості для установки вимірювальних стендів. Стенд перевірки пластикового вікна під навантаженням відноситься до розряду дуже дорогого устаткування і у простого гаражників немає можливості її придбати, та й воно не потрібно їй, так як йому необхідно виробляє дешеві вікна.

 

Подвійний контроль якості металопластикового вікна – це, по-перше, перевірка самого матеріалу для виробництва вікна перед попаданням його безпосередньо на автоматичну лінію. По-друге, готове металопластикове вікно потрапляє в відділ ВТК, де також проходить різні випробування.

 

Постачальники якісного матеріалу для виробництва вікон

 

Для виготовлення металопластикових вікон в гаражі вибираються найдешевші матеріали, так тільки за рахунок дешевизни можуть конкурувати з заводами-виготовлювачами гаражні виробники металопластикових вікон. Серйозний виробник не стане співпрацювати або відмовиться від співпраці з постачальником, надають неякісні матеріали, так як дорожить своєю репутацією.

 

 Потрібні металопластикові вікна в Запоріжжі,

вироблені на автоматичному обладнанні?

Дзвоніть прямо зараз за нашими телефонами:

270-70-07, 220-31-39

701-19-77, 701-17-87

(099)559-33-33, (097)977-31-77

 


Березень 5, 2018 17:30 • Переглядів: 3941