Статті / Особливості монтажу металопластикових вікон

Особливості монтажу металопластикових вікон

Сьогодні тема енергоефективності та економії коштів за рахунок правильного утеплення будинку досить актуальна в нашій країні. Існування державних програм,  дозволяють зробити цей процес доступним, і істотно знижує вартість пластикових виробів. Але встановлюючи тепле європейське пластикове вікно, не варто забувати про монтажі, так як саме від монтажу буде залежати чи буде Ваше металопластикове вікно в Запоріжжі виконувати свої функції.

 

Звертаючись у віконну фірму, обов'язково приділіть особливу увагу тому, як підприємство проводить монтаж, прочитайте відгуки в інтернеті, зайдіть на сайт компанії і подивіться фотографії вже встановлених пластикових вікон. Відгуки про роботу нашої компанії Ви можете прочитати тут. Неякісний монтаж може повністю зіпсувати Ваше враження про нових придбаних вікнах і безпосередньо про всіх компаніях, які займаються продажем останніх. Правильність проведення настановних робіт безпосередньо залежить від грамотно виконаного виміру. При якісному вимірі, фахівець робить повну оцінку віконного отвору і приміщення в якому буде встановлено нове пластикове вікно, враховуються такі фактори як вологість приміщення, товщина  і стан стін,  наявність у кімнаті витяжки.

 

Існує кілька варіантів установки металопластикових вікон:

1. Монтаж пластикових вікон звичайним способом.

У цьому випадку нове вікно встановлюється у віконний отвір  і фіксується за допомогою анкерних пластин або анкерних гвинтів. Монтажний шов заповнюється піною, яка є по суті утеплювачем. Звертайте увагу на те, що піни не має бути багато і в розширеному стані вона повинна виступає за площину вікна не більше ніж на 1 див.

2. Монтаж з використанням стрічок ПСУЛ (монтаж по ГОСТУ).

 

В даному випадку зовнішній шар монтажного шва повинен складатися з стрічок ПСУЛ (попередньо стиснутої саморасшіряющаяся ущільнювальної стрічки) для захисту піни від вологи і сонця, а внутрішній з пароізоляційної стрічки, яка забезпечує захист  віконного шва від проникнення вологи в приміщення. Під підвіконня і відлив також встановлюється спеціальна стрічка. Такий монтаж повністю захищає монтажний шов від руйнування. 

 

В незалежності від того який вид монтажу Ви виберіть, варто пам'ятати, що сам процес може бути трохи некомфортним, тому перед проведенням монтажних робіт слід накрити меблі і підлогу, щоб уберегти їх від пилу і будівельного сміття. Надати монтажникам вільний доступ до електроенергії для підключення обладнання. Забезпечити місце для сміття або запастися будівельними мішками.

 

Звернувшись в компанію ТОВ “Віконний центр” в місті Запоріжжі Ви отримаєте повну консультацію по всім видам монтажу. Наші менеджери допоможуть Вам вибрати той варіант, який буде оптимальним для Вашого будинку або квартири. А багаторічний досвід проведення монтажних робіт дозволить Вам повною мірою насолодитися Вашими новими пластиковими вікнами в Запоріжжі.


Березень 21, 2018 13:00 • Переглядів: 2044