Статті / Скління лоджій в Запоріжжі

Скління лоджій в Запоріжжі. 
Як зробити правильний вибір?

Сьогодні на сучасному віконному ринку види лоджій представлені в різноманітному асортименті. Тому уважно ставтеся до вибору лоджій, щоб визначити оптимальний варіант саме для Вас.
Необхідно уважно поставитися не лише до вибору профілю, але і враховувати наш український клімат і гучність мегаполісу. 
Як же грамотно засклити лоджію, щоб захистити себе від навколишнього світу і насолоджуватися тишею і затишком у своїй квартирі? Для початку, розглянемо, які існують види скління.
osteklenie_lodzhiy_v_zaporozhe
Види скління лоджій

Як не дивно, але досі поширене скління за допомогою звичайних дерев'яних рам (сучасні дерев'яні євровікна не враховуємо). І не дивно, адже дерев'яні вікна відрізняються прийнятними цінами і екологічністю матеріалу. Але, не варто забувати, що дерево вимагає особливого догляду і термін експлуатації таких вікон значно менше, ніж вікон ПВХ. Дерево піддається гниттю, тому вікна з часом можуть втратити свою герметичність. 
Так чи інакше, але сьогодні лідером по склінню квартира залишається профіль ПВХ. Профіль ПВХ має цілий ряд переваг, тому Ви з легкістю зможете перетворити Вашу лоджію в робочий кабінет або в ще одну кімнату для відпочинку.
Безсумнівні переваги металопластикового скління – це довговічність, простота в догляді, герметичність.
Металопластикове засклення лоджій – це затишок
 і комфорт у Вашій квартирі!
osteklenie_plastikovymi_oknam_lodzhii

Французьке скління лоджій

Особливої популярності в останні роки набрала «французьке скління». Це напрямок прийшло до нас з Європи і благополучно розвивається в нашій країні. Оскільки французьке скління передбачає вікна від стелі до підлоги, Ваша лоджія буде дуже світлою і затишною, а також Вам не знадобиться зовнішня обшивка, завдяки чому Ви істотно заощадите. 
Скління лоджій в «Віконному центрі».

Наша компанія пропонує величезний вибір цікавих рішень скління лоджій. Ми враховуємо специфіку Вашого приміщення, особисті уподобання, а також фінансові можливості кожного клієнта. Якщо Вам давно пора здійснити заміну вікон, лоджій, балконів, але необхідних коштів немає – не біда, компанія «Віконний центр» надає БЕСПРОЦЕНТУЮ РОЗСТРОЧКУ і КРЕДИТ. 
Дзвоніть нам прямо зараз!
(061)270-70-07, (061)220-31-39
(099)559-33-33
(093)549-33-33
(097)977-31-77

Серпень 15, 2013 14:28 • Переглядів: 2960