Статті / Відмінності дорогих вікон від дешевих

Відмінності дорогих вікон від дешевих

Часто ми чуємо від наших клієнтів фразу «А в іншої фірми вікна стоять  дешевше», давайте все ж розберемося в чому відмінність дорогих металопластикових вікон від дешевих.


Профільна система


Основний фактор від якого залежить ціна вироби – це профіль, з якого виготовляються вікна. Виробник може значно заощадити на пластиковому профілі декількома способами:

 - виготовлення пластику з другосортних дешевих компонентів;

- використання неякісних стабілізаторів і модифікаторів, від яких залежить довговічність і колір пластику;

- зменшення стінок профілю, які впливають на показники теплоізоляції та жорсткість конструкції;

Наша фірма компанія ТОВ «Віконний центр» працює лише з відомими профільними системами, які вже зарекомендували себе на віконному ринку. Це профільні системи Steko, Rehau, WDS.


Армуючий профіль


Жорсткість конструкції залежить від армування, яке використовується. Тому необхідно використання арміра з металу товщиною не менше 1,3 мм Часто недобросовісні виробники використовують армирущий профіль з неякісного і тонкого металу.


Склопакет


Ціна пластикового вікна також залежить від використовуваного склопакета. Щоб здешевити ціну виробники можуть використовувати скло низької марки. Такі скла мають розмите зображення, подряпини, часто вкрите повітряними бульбашками. З-за цього з часом можна зіткнутися з такими проблемами як конденсат і розгерметизації склопакета.

У нас склопакети використовуються належної якості від перевірених виробників.


Ущільнювальна гума

 

Важлива деталь металопластикового вікна – гумовий ущільнювач, від якого залежить щільність прилягання стулки до рами. Неякісний гумовий ущільнювач може спричинити за собою такі проблеми як продування, а часом страждає навіть загальний вигляд вікна.

 

Ми використовуємо виключно високоякісний гумовий ущільнювач, виготовлений з каучуку.

Фурнітура 

 

У чому якість металопластикового вікна залежить від використовуваної фурнітури. Дешева фурнітура швидко ламається і приходить в непридатність, виникають проблеми з відкриттям – закриттям вікна, з щільністю притиску, механізмом провітрювання.

 

Завод складання металопластикових виробів

 

Якість вікон багато в чому залежить від заводу складання, так як якість виготовленої продукції залежить від обладнання, на якому збираються вироби, кваліфікації працівників заводу та багатьох інших факторів. Наша фірма «Віконний центр» працює з найбільшими заводами по збірці в Україні.

 

Монтаж вікон  

 

Довговічність і якість вікон безпосередньо залежить від професійності монтажу. Економія матеріалів при монтажі призводить до порушення технологічності. У штаті компанії ТОВ «Віконний центр» працюють висококваліфіковані фахівці з великим досвідом роботи.

 

Замовивши пластикові вікна в Запоріжжі в нашій компанії, Ви можете бути впевнені в якості і надійності своїх вікон.



Для замовлення металопластикових вікон в Запоріжжі звертайтеся в наш офіс р. Запоріжжя пр. Соборний, 99 або за телефонам: 2202202, 0995593333, 0975493333, 0935493333.



Квітень 18, 2015 13:19 • Переглядів: 3579