Статті / Пластикові вікна для дитячого садку

Пластикові вікна для дитячого садку

Всі батьки прагнуть забезпечити своїй дитині максимум піклування, безпеки та комфорту. Так склалося, що діти дошкільного віку проводять велику кількість часу у дитячому садку. Тут вони не лише грають, впізнають нове, заводять друзів, а й хворіють. Захворювання можуть виникнути не тільки від контакту з переносником вірусного захворювання, а й від протягів у групах, спальнях, їдальнях. Більшість сучасних дитсадків, це перебудовані приміщення радянських часів зі старими дерев'яними вікнами, яким вже не один десяток років. За довгі роки такі віконні рами всихають, тріскаються, у них утворюється велика кількість дрібних і великих щілин. І навіть, при правильному догляді, фарбуванні, утепленні на зимовий період домогтися їх повної герметичності вже неможливо.

 

Якщо Ви все ще стоїте перед вибором заміни дерев'яного вікна на пластикове у Вашій дошкільній установі, наведемо аргументи, які дозволять ухвалити правильне рішення:

 

1. Герметичність. Всі елементи металопластикового вікна щільно прилягають один до одного, не пропускають холодне повітря усередину приміщення. Отже, зменшується ризик виникнення простудних захворювань.

2. Вуличний пил проникає у приміщення через щілини в дерев'яних рамах, чим може спровокувати алергічні реакції. З новим пластиковим вікном у Запоріжжі така ситуація просто неможлива.

3. Шумоізоляція. Встановлення металопластикового вікна дозволяє значно знизити рівень сторонніх вуличних шумів. Що своєю чергою важливо, оскільки у дитячих дошкільних установах дотримується внутрішній режим, який передбачає обідній сон.

4. Простота у догляді, не потрібно фарбувати та утеплювати.

5. Безпека. Можливість встановлення триплекс склопакетів (не розбивається на безліч осколків при сильному ударі), ручок із ключем (у закритому положенні стулка відкривається лише на провітрювання).

6. Екологічність. Металопластикові вікна не мають неприємного запаху та не виділяють шкідливі речовини, повністю відповідають санітарним та гігієнічним нормам.

 

Монтаж металопластикових вікон у дитячих садках.

 

Вікна в дитячих дошкільних закладах мають велику площу скління, тому важливу роль у їхній заміні грає грамотний монтаж. Конструкція повинна фіксуватися надійними та якісними кріпленнями. Обов'язкове регулювання нового вікна під час встановлення.


Листопад 11, 2021 15:49 • Переглядів: 3294