Статті / Пластикові вікна для дитячої кімнати

Пластикові вікна для дитячої кімнати

Для кожного батька безпека дитини понад усе. Ми хочемо бути поруч кожну хвилину, оберігати від небезпеки, зробити життя дітей максимально комфортною та затишною.

 

Профіль


Пластикові вікна для дитячої кімнати, повинні бути екологічно чистими без додавання шкідливих домішок свинцю, максимально теплими, мати хорошу шумо та теплоізоляцію. З виробників профільних систем ми рекомендуємо зупинити свій вибір на таких компаніях як Rehau, Steko, WDS, Veka. Профілі цих компаній мають всі відповідні сертифікати якості Європейського Союзу. В залежності від місця розташування дитячої (виходить металопластикове вікно у двір або на галасливу вулицю) слід вибирати кількість камер профільної системи. Якщо Ваші вікна виходять на проїжджу частину або на північну сторону, то відмінним варіантом стане установка пластикового вікна в Запоріжжі з монтажною шириною 70 мм і п'ятьма повітряними камерами. Для тихій вулиці і південної сторони підійде трикамерний профіль шириною 60мм.

 

Склопакет


Вибір склопакета також дуже важливий, скло займає більшу частину всієї конструкції і грає важливу роль в процесі теплоізоляції. Для дитячої кімнати рекомендується встановлювати металопластикові вікна зі склопакетами з енергозберігаючими стеклами або мультифункційним покриттям, якщо вікна виходять на сонячну сторону. Такі скла збережуть тепло в дитячій в зимовий період і захистять вашого малюка від палючих сонячних променів. У нашій компанії в Запоріжжі проходить акція – мультифункціональний склопакет в подарунок. Детальніше про цю акцію можна прочитати за цією посилання.

 

Фурнітура


Пластикове вікно для дитячої кімнати повинна мати хорошу, надійну  фурнітуру,  і при цьому бути максимально безпечним. Маленькі діти постійно рухаються, намагаються вивчити навколишній їх світ. Вікно часто привертає дитяче  увагу, при цьому є причиною підвищеної небезпеки. Щоб убезпечити свою дитину і зберегти свої нерви, слід встановити дитячий замок безпеки. Замок знаходиться в нижній частині стулки і в закритому положенні, дозволяє відкривати металопластикове вікно тільки на провітрювання (відкидання стулки), повне відкривання вікна в закритому положенні неможливо. Якщо Ви дочитали до цього місця, то тут написано бонус-слово – «дитячий замок безкоштовно», скажіть його нашому менеджеру і при замовленні пластикового вікна у нас, ми подаруємо Вам дитячий замок для безпеки Вашої дитини.

 

Додаткові аксесуари


Пам'ятайте про те, що металопластикові вікна в Запоріжжі герметичні, вони не пропускають протяги, але в теж час мають потребу в щоденному провітрюванні. Свіже повітря дуже важливий для дитячого організму, його відсутність веде до зниження апетиту, бессонницам, погіршення самопочуття. Встановивши на пластикове вікно клапан клімат-контролю, Ви зможете провітрювати дитячу, при закритій стулці. Перевага цього пристрою в тому, що повітря, проходячи через клапан, повністю адаптується до температури кімнати, що дозволяє провітрювати приміщення навіть взимку в присутності дитини.


Трв 29, 2018 17:49 • Переглядів: 1718