Статті / Пластикові вікна в офісних приміщеннях

Пластикові вікна в офісних приміщеннях

Встановлення металопластикових конструкцій в офісне приміщення в місті Запоріжжі дозволяє не тільки створити сприятливий мікроклімат, підкреслити інтер'єр, але й допоможе підтримувати плідні умови праці для співробітників та підвищити їх працездатність.

 

Плануючи встановлення ПВХ виробів в офіс, слід враховувати такі вимоги та нормативи.

 

1. Одним з головних критеріїв при виборі вікон є світлопроникність. Достатня кількість природного світла не тільки допоможе збільшити продуктивність праці, а й дозволить заощадити кошти на електроенергії, що є важливим у сьогоднішніх реаліях.

2. Вентиляція приміщення. У місцях великого скупчення людей дуже важливо дотримуватися режиму провітрювання, так як у повітрі швидко знижується рівень кисню і підвищується рівень вуглекислого газу. Отже, офісні вікна обов'язково мають бути оснащені поворотно відкидними стулками з мікрощілинним провітрюванням або клапанами вентиляції припливу.

3. Звукоізоляція. Сторонні шуми заважають концентрації та відволікають співробітників від їхньої безпосередньої роботи. Це стосується як вуличних шумів, так і шумів усередині приміщення. Рівень шуму можна значно знизити, встановивши конструкції із двокамерними склопакетами.

4. Вогнестійкість. Норми пожежної безпеки прописані у будівельних нормативних актах. Ми рекомендуємо встановлювати скло типу триплекс, армовані склопакети, або будь-які інші склопакети, які дозволяють стримати розповсюдження вогню.

5. Теплозахист. Зовнішні вікна в офісних приміщеннях повинні мати хорошу теплоізоляцію, тому доцільно розглянути варіант установки склопакетів з енергозберігаючим покриттям, а також з інертним газом у міжскляному просторі.

 

Чому ми рекомендуємо встановлювати металопластикові конструкції в офісі? По-перше це простота використання та обслуговування. Для нормальної експлуатації їх достатньо періодично чистити та змащувати фурнітуру та ущільнювальну гуму. Всі деталі ПВХ виробів взаємозамінні, тому у разі поломки Ви завжди швидко знайдете необхідну саме Вам. Широкий вибір та різноманітність систем та механізмів (поворотно-відкидні, розсувні) відкривання дозволять грамотно організувати простір. Важливим плюсом металопластикових конструкцій є їхня доступність і відносно невисока ціна, у порівнянні з дерев'яними вони більш довговічні і не вимагатимуть заміни протягом довгих років.

 

Якщо Ви хочете встановити пластикові вікна в офісному приміщенні в Запоріжжі або Запорізькій області, тоді телефонуйте до компанії «Віконний центр» за телефонами, вказаними у верхній частині сайту.


Трв 27, 2022 10:43 • Переглядів: 1991