Статті / Пластикові вікна в Вільнянську

Пластикові вікна в Вільнянську

Компанія ТОВ «Віконний центр» займається встановленням металопластикових вікон, балконів «під ключ», лоджій і вхідних металевих дверей. Метою нашої компанії є задоволений клієнт і ми націлені на те, щоб клієнт міг сам вибрати і купити те, чого хоче він сам. Сьогодні мережа наших продажів охоплює всю Запорізьку, Дніпропетровську та Донецьку області.

 

В повному режимі «Віконний центр» продовжує свою роботу в Вільнянському районі Запорізької області.  По всьому Вольнянску і Вольнянскому району у нас безкоштовна доставка і безкоштовний замір пластикових вікон і вхідних металевих дверей.

 

foto_Volnyanska

 

У Вільнянську Ви можете замовити металопластикові вікна та вхідні двері, які точно будуть відповідати всім Вашим побажанням, вимогам, функціональності і ціною. Тільки у нас Ви зможете знайти вікна та вхідні двері на будь-який смак!

 

А щоб покупка виявилася не дуже обтяжливою для Вашого бюджету,  компанія ТОВ «Віконний центр» надає безпроцентну розстрочку  на 3 місяці на всю нашу продукцію. Це ексклюзивна пропозиція, так як розстрочка надається безпосередньо нашою компанією без зв'язку з банком, прихованих відсотків та жодних переплат!

 

Тепер трохи про нову розстрочення. Якщо раніше ми надавали для наших клієнтів у Вільнянську розстрочку на три платежу на придбання пластикових вікон і вхідних дверей, то з 2014 року ми поліпшили умови розстрочки, а саме, тепер загальна сума замовлення ділиться на чотири рівні частини, а саме 25%. При укладанні договору клієнт вносить 25% передоплату від суми договору. Після цього Ваше замовлення виготовляється на заводі, здійснюється доставка і монтаж. Після монтажу майстрам Ви нічого не сплачуєте, а тільки підписуєте акт виконаних робіт. Після цього Ви платите 25% через місяць від дати укладення договору, через два місяці – 25% і через 3 місяці – 25%. Наведемо приклад: припустимо 1 лютого Ви замовили 5 пластикових вікон на 6000 гривень у свій приватний будинок. Передплата при укладенні договору становитиме 1500 гривень. 1 березня Ви повинні сплатити 1500 гривень, 1 квітня – 1500 гривень і 1 травня 1500 гривень. Гроші можна вносити як на розрахунковий рахунок, що вказаний в договорі купівлі-продажу, так і привозить гроші в один з наших салонів.

 

Якщо ж Ви фінансово не маєте розрахуватися за покупку протягом трьох місяців, то наша компанія надає кредит від 3 до 12 місяць. Кредит надається без будь-якої участі банку та фінансових установ. Для оформлення розстрочки або кредиту потрібно тільки ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду. Ще одна перевага нашої компанії – це оформлення договору на дому. Тепер Вам не варто витрачати час на поїздку в офіс для оформлення договору, обміряє Ваші пвх-вікна в Вільнянську і оформить договір наш інженер-технолог.

 

Компанія «Віконний центр» працює на віконному ринку ось уже 9 рік, протягом усього періоду це ми зарекомендували себе, як серйозна і відповідальна компанія  з професійними  монтажниками і порядними, кваліфікованими менеджерами.

 

Отримати додаткову інформацію і прорахувати вартість вікна Ви можете за телефонами: 066-577-88-99, 097-549-33-33, 093-549-33-33.


Лютий 1, 2014 13:06 • Переглядів: 3461