Статті / Переваги підвіконня з штучного каменю

Переваги підвіконня з штучного каменю

Підвіконня не тільки важлива частина будь-якого пластикового вікна, але і інтер'єру всього приміщення в цілому. Його можна використовувати, як миниоранжерею, місце відпочинку домашніх тварин, додаткову корисну площу. Зараз для багатьох дуже важливо оточувати себе екологічно чистими виробами із натуральних матеріалів. Тому плануючи встановлення металопластикового вікна в Запоріжжі, слід задуматися про вибір підвіконня. 

 

Існує три основних види матеріалів це дерево, пластик і литтєвий мармур.

 

Пластикові підвіконня зустрічаються дуже часто в комплекті з металопластиковим вікном. Вони доступні кожному, завдяки своїй невисокій ціні. Але при їх використанні можуть виникнути невеликі труднощі з прибиранням, так як поверхня більшості з них пориста.

 

Дерев'яні підвіконня красиві і екологічно чисті, але через рік–два їх потрібно лакувати, бо їх поверхню боїться вологи, гарячих предметів.

 

podokonnik_iskusstvennyy_kamen_zaporozhe

 

Кам'яні підвіконня.  Матеріал – литтєвий мармур. Екологічно чисті, поверхня ідеально гладка, без пор, які ускладнюють процес прибирання. Не жовтіє, має підвищену міцність, стійкий до впливу хімічних матеріалів. Так, можливо ціна цього підвіконня вище, ніж пластикового. Але заплативши один раз, Ви назавжди забудете про його заміну.

 

Чим же такий хороший кам'яне підвіконня, в чому його переваги? По-перше, естетичні властивості, камінь ідеально виглядає з пластиковими вікнами, підходить до інтер'єру будь-якої кімнати-будь-то дитяча, вітальня або кухня. Дуже міцний, витримує вагу людини та габаритних предметів. Кам'яне підвіконня не боїться стійких забруднень, іржі, пилу, слідів кави. Має чудову стійкість до високих температур, на ньому не залишиться жодного сліду від гарячої сигарети, каструлі або чайника.

 

Вибираючи кам'яне підвіконня, Ви можете не обмежувати себе стандартною формою, доступні різні конфігурації - трапеції, елементи з радіусом, овали, еліпси і т. д. Ширина підвіконня може перевищувати 600мм, а довжина 2500. Широка колірна палітра (більше 70 кольорів), створювана за допомогою покриття Poly Stone, дозволяє відтворити будь-які відтінки і кольори натурального каменю.

 

Кам'яне підвіконня поєднує в собі всю красу натурального каменю з'єднану з сучасними технологіями. Якість і зручність, яке буде служити Вам вірою і правдою довгі роки.

 

Якщо Ви хочете купити пластикові вікна в Запоріжжі з якісним підвіконням з штучного каменю або окремо придбати такий підвіконня, або стільницю, або раковину, тоді телефонуйте до нас вже сьогодні за телефонами, вказаними в верхній частині сайту.

 

Вартість підвіконня в 2019 році становить 3700 гривень за один квадратний метр. Якщо ширина Вашого підвіконня на стандартне вікно становить 300мм, а довжина 1400мм, то підвіконня розраховується за такою формулою 0,3*1,4*3700=1554грн. Ваш підвіконня вийде набагато дорожче, ніж підвіконня дорого сегмента.

 

Крім того у нас є спеціальна пропозиція на покупку підвіконників із штучного каменю в Запоріжжі - розстрочка без банку, без відсотків і без переплат. Детальніше про розстрочення на купівлю кам'яних підвіконь в Запоріжжі можна почитати тут.

 

Теги: кам'яне підвіконня Запоріжжя, купити кам'яне підвіконня в Запоріжжі, підвіконня з штучного каменю Запоріжжя, керамзит, бетон підвіконня, керамзитовий підвіконня Запоріжжя, керамзитний підвіконня Запоріжжя, камінь композит підвіконня, композитний підвіконня в Запоріжжі, ціна кам'яне підвіконня, штучний камінь підвіконня

 


Січень 31, 2019 12:44 • Переглядів: 2535