Статті / Програма енергоефективності та енергозбереження

Програма енергоефективності та енергозбереження

З 2015 року в Україні з метою зниження споживання природного газу та збільшення теплозбереження квартир і будинків в Україні діє програма Енергоефективності. В нашій частині, а саме в частині пластикових вікон з метою зменшення обігріву взимку вулиці, наша держава буде відшкодовувати 30% вартості теплих вікон для збільшення теплозбереження квартир і будинків.

 

Компанія ТОВ «Віконний центр» у Запоріжжі є учасником державної програми з енергоефективності. Видача кредитів для встановлення енергоефективних вікон здійснюється за участю двох державних банків – Ощадбанку і Угргазбанка. Також дану програму планує включитися і третій державний банк – Укрексімбанк, однак на момент написання статті, участі в програмі він не брав. Дана державна програма передбачає відшкодування нашому клієнту в розмірі 30% від вартості встановленого товару – енергоефективних металопластикових вікон.

 

otoplenie_ulicy

 

Одним з головних вимог енергоефективного кредиту на вікна є установка пластикових вікон мінімум з п'ятикамерного профілю з двокамерним склопакетом з енергозберігаючим склом.  Також простір між склом має бути заповнений аргоном, у фурнітурі повинен присуствовать щілинний провітрювач. Опір теплопередачі не менше 0,75 м2К/Вт для температурної зони 1 - Дніпропетровській області та опір теплопередачі не менше 0,60 м2К/Вт для температурної зони 2 - Запорізької області. Після установки нашою компанією Вам пластикових вікон ми надаємо Вам, а Ви в банк акт виконаних робіт та сертифікати на встановлену продукцію.

 

Максимальна сума кредиту, яка видається для установки вікон на одну квартиру – 50000 гривень. Максимальна сума відшкодування за програмою не більше 10000 гривень.

 

Як отримати кредит на покупку теплих вікон:

- викликаєте нашого майстра для заміру вікон, після чого Ви отримуєте в нашій компанії рахунок-фактуру для надання в банк;

- віддаєте в банк пакет документів (паспорт, ідентифікаційний код, рахунок-фактуру, довідку про доходи за останні 6 місяців);

- отримуєте згоду на видачу кредиту;

- проводите оплату 10% від вартості вікон та комісію  банку в розмірі 3%;

- після цього робите сам кредит;

- за фактом надходження грошових коштів замовлення відправляється на роботу. Нами вже виданий перший кредит і строк з моменту подачі заяви від клієнта в банк і до перерахування грошових коштів склав менше 24 годин.

- після установки клієнт передає в банк акт виконаних робіт та сертифікат якості на вікна, які він отримує разом з вікнами.

- після чого на розрахунковий рахунок клієнта надходять грошові кошти у сумі 30% від Держенергоефективності.

 

teplye_okna

 

Умови кредитування (від «Ощадбанку» і «Укргазбанку»):

Валюта кредиту: гривня
Процентна ставка 25% річних
Мінімальний початковий внесок: 10%
Разова комісія за послуги банку: 3% від суми кредиту
Термін кредитування: до трьох років
Мінімальна сума кредиту: 1000 гривень
Максимальна сума кредиту: 50 000 гривень
Забезпечення кредиту: в у разі несвоєчасної оплати кредиту на позичальника нараховується пеня і штрафи

 

Якщо Ви вирішили замовити енергоефективні вікна в Запоріжжі

і отримати відшкодування в розмірі 30 відсотків від держави,

то телефонуйте в ТОВ «Віконний центр» вже сьогодні:

(061)220-31-39, (061)220-22-02

(066)599-33-33, (097)549-33-33, (093)549-33-33


Червень 29, 2015 12:17 • Переглядів: 7401