Статті / Стрічка ПСУЛ для установки пластикових вікон

Стрічка ПСУЛ для установки пластикових вікон

Якісний монтаж є запорукою довгих років використання металопластикових конструкцій. Часто при встановлення сучасних пластикових вікон в Запоріжжі монтажники використовують стрічки ПСУЛ. Це заздалегідь стисла ущільнювальна стрічка, необхідна для того, щоб волога не застоювалася в монтажному шві, а безперешкодно виводилася назовні. За зовнішнім виглядом стрічка дуже нагадує поролон, згорнутий в рулон, буває сірого і чорного кольорів. Стрічка є самоклеїться, після установки вона розширюється і заповнює собою всі нерівності і порожнечі.

 

Крім того, що стрічка ПСУЛ захищає монтажний шов від вологи, вона також не дає ультрафіолетового випромінювання потрапляти в будинок, стримує шуми, вітер і холод. Залежно від потреби (параметри конструкції, завдання, які поставлені перед монтажною бригадою) можна вибрати різну ширину (в стислому стані від 2 до 8 міліметрів) і довжину (від 4 до 13 м) стрічки. Відповідно, чим більше ширина, тим вище її технічні характеристики. ПСУЛ підбирається для кожного отвору індивідуально.

 

Важливо! На сьогоднішній день на ринку існує безліч пропозицій по ПСУЛ-стрічок. Наша компанія пропонує монтаж з використанням тільки сертифікованих монтажних стрічок. Якісні стрічки витримують температурний режим від -50 до +90 і мають високі показники по тиску 600 Па.

 

psul_lenta_dlya_okon_Zaporozhe_thumb

 

Як вибрати стрічку ПСУЛ для Ваших пластикових вікон:

1.Перевіряйте клейку частина стрічки, від її ширини та якості залежить надійність всієї проклейки.

2.Стрічка не повинна розширюватися більш ніж на 30 відсотків, стрічки, які мають розширення 60%, втрачають частину своїх технічних показників.

3.Якщо стрічка обрана неправильно, наприклад, маленька товщина, то може виникнути протікання, можливо випадання монтажної піни.

 

Гідності стрічки - ПСУЛ.

1.Еластичність стрічки (завдяки чому стрічка може приймати будь-яку форму);

2.Можливість використання з усіма будівельними матеріалами;

3.Стійкість до всіх кліматичних впливів;

4.Здатність заповнення щілин різних розмірів;

5.Здатність до пропускання пари.

 

Майстра компанії «Віконного центру» р. в Запоріжжі займаються монтажем металопластикових вікон з використанням псул-стрічки за бажанням клієнтів.  

 

В нашій компанії можна купити вікна в розстрочку без банку і переплат, докладніше про розстрочення на вікна в Запоріжжі написано тут.

 

Якісно встановити металопластикові

 вікна із застосуванням стрічки ПСУЛ в Запоріжжі можна

в компанії «Віконний центр» за телефонами:

(097)5493333, (093)5493333


Лютий 20, 2019 10:20 • Переглядів: 5859