Статті / Рулонні штори на пластикові вікна в Запоріжжі

Новинка 21 століття - Рулонні штори (віконна сонцезахисна система.)


Кожна господиня хоче зробити затишну атмосферу в своєму будинку, але навряд чи це вийде без штор на пластикові вікна. Людина використовує штори дуже давно, так як вони виконують не тільки декоративну роль, але і захисну, а саме захищають нас від сонячних променів і попадання сторонніх поглядів у наш дім. Існує різні види штор, але так як ми прагнемо до досконалості, придумали новий вид "Рулонні штори" які є повною протилежністю традиційних штор. Новітня система є настільки унікальною та індивідуального, що навіть багато дизайнери захоплюються ними і вважають їх класикою.

 

рулонні штори запоріжжя - 1

 

Рулонні штори є до такої міри практичними, що їх можна застосовувати в різних приміщеннях починаючи від житлового будинку і закінчуючи офісними приміщеннями. Вони з легкістю підкреслюють будь, що є дизайн і роблять Ваш куточок індивідуальним. Завдяки роллшторам можна вже давно відмовитися від того, що вийшло з моди – від штор і гардин, але і поєднання їх з традиційними шторами, дуже навіть цікаве рішення. Інтер'єрні тканини для рулонних штор обробляють спеціальним складом,  який відштовхує пил і запобігає скупчуванню бруду і вологи. 

 

Безліч забарвлень дозволяє Вам вибрати саме ту забарвлення, яка ідеально вписується в Ваш індивідуальний інтер'єр.

 

рулонні штори запоріжжя - 2

 

Рулонні штори діляться на два типи: відкритий і закритий.

 

Відкритий тип рулонних штор – це сама, що є проста система, яка встановлюється на всі типи вікон і легка в експлуатації.

 

Закритий тип рулонних штор – це тип, який відрізняється від відкритого типу, тим що вал з тканиною ховається в короб тканина ходить по напрямних. Цю систему можна чіпляти лише на штапик вікна.

 

рулонні штори запоріжжя - 3

 

Рулонні штори мають масу переваг: універсальність, індивідуальність, довговічність і ще безліч інших плюсів.

 

Якщо у Вас до сих пір закрадаються сумніви і Ви не можете зважитися придбати «Новинку 21 століття», то звертайтеся за консультацією до менеджерів ТОВ «Віконний центр», які переконають Вас у тому, що Ви не пошкодуєте якщо придбаєте рулонні штори, і внесете частинку індивідуальності у Ваш будинок.

 

Звертайтеся за консультацією за адресою:

р. Запоріжжя, пр. Леніна 99

тел. 701 – 17 – 87, 701 – 19 – 77


р. Запоріжжя, пр. Леніна 153

тел. 270 – 70 – 07, 220 – 31 – 39

(097) 977 – 31 – 77

(099) 559 – 33 – 33

(093) 549 – 33 - 33


Листопад 1, 2014 12:40 • Переглядів: 3553