Акції / Акція - "Шестикамерний профіль за ціною п'ятикамерного"

Акція - "Шестикамерний профіль за ціною п'ятикамерного"

ТЕРМІН ДІЇ АКЦІЇ З 15.02.2019 року по 25.03.2019 року

 

Зробити свій будинок тепліше і при цьому заощадити. Завдання не з простих, але сьогодні це можливо. Компанія ТОВ «Віконний центр» в місті Запоріжжі піклується про те, щоб Ви могли зробити свій будинок затишним і теплим вже сьогодні, тому з 15 лютого 2019 року пропонує своїм клієнтам скористатися акційною пропозицією, а саме встановити пластикове вікно з шестикамерного профілю за ціною п'ятикамерного. Дана пропозиція актуально для нової профільної шестикамерной системи «Steko». Всі ми знаємо, що завод-виробник металопластикових вікон «Стеко» є лідером віконного ринку України. Незмінна якість і турбота про своїх клієнтів, ось головні пріоритети компанії. Тому встановлюючи пластикове вікно «Стеко» Ви можете бути впевнені в їх надійності і довговічності. Профільні системи «Стеко» спеціально адаптовані для кліматичних умов України. Профілі екологічно чисті і не шкодять здоров'ю, а також мають гарантійний строк в 7 років, європейський дизайн і якісну фурнітуру. Унікальний продукт - профіль «Стеко С600», підходить як для квартир, так і для приватних будинків з автономним опаленням. Має високу шумо та теплоізоляцію. Незамінний, якщо Ваші пластикові вікна в Запоріжжі виходять на галасливу або північну сторону, підійдуть для дитячої кімнати. Встановивши пластикове вікно під час акції в компанії  ТОВ «Віконний Центр» - «Шестикамерний профіль за ціною п'ятикамерного» Ви колосально заощадите на опаленні і кондиціонуванні. Ваші нові вікна окупить себе вже за півтора року.  Погодьтеся це дуже вигідне вкладення.


Акційний профіль має монтажну ширину 70 мм, шість камер і товщину зовнішньої стінки 2,7 мм. Профіль є дуже теплим і має коефіцієнт опору теплопередачі R=0.85 м2к/Вт.  Він на 7% тепліше, ніж п'ятикамерний профіль.


Встановлюючи пвх-вікно по акції «Шестикамерний профіль за ціною п'ятикамерного», Ви також можете отримати енергозберігаючий або мультифункціональний склопакет в подарунок, отримавши справжнє європейське тепле вікно. Щоб не упустити цю можливість ми пропонуємо Вам скористатися розстрочкою на три місяці без банку і переплат або програмою  IQenergy, яка дозволить Вам повернути до 35%  вартості  Ваших нових вікон.


Підходите до вибору вікна правильно.  Вибирайте теплі вікна взимку. Пам'ятайте про переваги зимового монтажу. Отримуйте максимум вигоди при мінімальних витратах. Більш детальну інформацію про акції компанії ТОВ «Віконний центр» Ви можете отримати, звернувшись на один з наших офісів або за телефонами вказаними на сайті. Поспішіть, термін дії акції обмежений. Записуйтеся на замір вже сьогодні.


Лютий 7, 2019 19:37 • Переглядів: 2989