Статті / Шумоізоляція пластикових вікон в Запоріжжі

Шумоізоляція пластикових вікон в Запоріжжі

У Запоріжжі вже важко кого-небудь здивувати встановленими будинку металопластиковими вікнами. Але далеко не всі клієнти знають, що нові вікна можуть не тільки зберегти тепло у вашій квартирі, але і позбавити Вас від зайвого шуму за вікном.

 

За статистикою опитаних на кожні 200 000 осіб:

-75%  опитаних відповіли, що їх бентежить будь-який шум, тривалістю більше 7ми хвилин;

-17% не турбує ніякої зайвий шум;

-8% населення страждають від постійного негативного впливу шумів і бажають, у що б то не стало, ізолювати своє житло максимально шумонепроницаемыми вікнами.

 

zvukoizolyaciya_okon

 

Варто з усією уважністю поставитися до вибору вікон, якщо мета установки склопакета  є конкретно шумоізоляція.

 

Недобросовісний виробник спеціально може ввести покупця в оману, щодо звукоізоляції склопакета.

 

Ні один однокамерний склопакет не позбавить Вас від настирливих звуків з вулиці. При установці такого пластикового вікна в Запоріжжі, рівень проникнення звуків на 20-30 дБ. Тому, якщо дорога проходить прямо під Вашими вікнами, то звук від проїжджаючої на великій швидкості машини або мотоцикла в 90 дБ буде явно чути у вас в квартирі. Від шуму захистить ваше житло тільки герметичні шумонепроницаемые вікна.

 

Як досягти бажаної шумоізоляції, які вікна встановити?

Непросто конкретно відповісти на дане питання. Один склопакет товщиною 4 мм не дасть звуку рівня близько 5 дБ проникнути в приміщення.

Рівень звукоізоляції в 35 дБ можливий, якщо алюмінієва дистанція між пластинами буде герметично запаяна і складе близько 10-ти див. З кожним сантиметром зменшення дистанції рівень звукоізоляції вікна буде падати.

 

shumoizolyaciya_okone

 

Необхідно знати кілька правил при виборі звукоізоляційних вікон:

  1. Підібрати шумоізоляційні пластикові вікна і домогтися бажаного рівня тиші можливо, якщо за вікнами вашого будинку знаходиться негучний двір. Від звуків жвавої дороги реально зможуть врятувати тільки спарені рами, розведені мінімум на 150мм один від одного.
  2. Вироби з збільшеною шумонепроницаемостью мають особливу конструкцію. У них чергують товщину скла, а зовнішнє скло роблять товщиною не менше 8 мм Такий спосіб складання і мінімальна відстань між склопакетами дає збільшення звукоізоляції до 60-75 дБ. При виборі якісного профілю і склопакетів  ПВХ ви отримаєте бажаний рівень тиші у вашому будинку або офісі.
  3. Якщо  ширини підвіконня не вистачає для того, щоб встановити кілька ниток скління, то використовуйте велику кількість «перемичок», це сприяє тому, щоб вікно менше зрезонувало.
  4. Необхідно підбирати до своїх вікнах склопакети з різною товщиною скла.
  5. Максимальною шумонепроницаемости досягають за рахунок закачування між склопакетами інертного газу аргону. Аргон більш в'язкий, ніж повітря, тому звукові коливання в ньому краще погашаються, в наслідок цього, в приміщенні стає максимально тихо.

Вересень 21, 2015 10:50 • Переглядів: 2695