Статті / Термін придатності пластикового вікна

Термін придатності пластикового вікна

В останні роки проглядається тенденція заміни старих малофункціональних пластикових вікон на нові сучасні. Зважившись на таку заміну, мимоволі задумаєшся - чи буде така установка виправданою, не доведеться, через пару - трійку років знову міняти і це вікно в своїй квартирі або приватному будинку в Запоріжжі або Мелітополі. Відповісти на це питання однозначно не можна. Термін експлуатації металопластикового вікна залежить від сукупності факторів:

 

1. Якість профільної системи, фурнітури, склопакета і ущільнювальної гуми.

2. Грамотний і якісно виконаний монтаж.

3. Правильний догляд за пластиковою конструкцією і всіма її елементами.

 

Отже, якщо Ви спочатку зверніть свою увагу на ці три пункти, то Ваше нове вікно прослужить не менше 40 років.

 

По-перше, слід правильно вибрати якісне пластикове вікно. Як це зробити? Віддайте перевагу заводській збірці. Великі заводи дорожать своїм ім'ям, відповідно намагаються виготовляти максимально якісний продукт, який має всі сертифікати відповідності. Відділи ВТК перевіряють кожну одиницю продукції, що гарантує максимальну якість збірки.

 

Не женіться за низькою ціною, не завжди високоякісну конструкцію можна купити з мінімальними грошовими витратами. Побачивши рекламу величезних знижок, не робіть спонтанні покупки. Перевірте компанію, яка їх пропонує, прочитайте відгуки в інтернеті. Почитати відгуки про покупці пластикових вікон в Запоріжжі та Мелітополі можна тут. Тільки чесні відгуки з фото клієнтів і адресами монтажу.

 

На чому точно не варто економити, так це на установці вікна. Якісний професійний монтаж - це запорука довгих років служби будь-металопластикової конструкції. Не слід також ризикувати і встановлювати вікно самостійно. Безумовно, Ви можете придбати якісні витратні матеріали, але ось провести правильну регулювання і виправити всі недоліки, що виникли при транспортуванні вікна зможуть тільки фахівці.

 

Після того як заміна Вашого виробу проведена, не слід забувати про правильний догляд за ним. Не рідше ніж один раз на рік очищайте механізми фурнітури від пилу і забруднень, обробляйте їх спеціальним мастилом. При очищенні профілю використовуйте м'яку губку, не використовуйте їдкі хімікати, досить буде звичайного мильного розчину.

 

Виконуючи ці нескладні рекомендації, Ви зможете на довгі роки забути про заміну вікон і на максимально довгий термін створити в своєму будинку комфортні умови.

 

Замовити якісні пластикові вікна в Запоріжжі або Мелітополі можна в компанії «Віконний центр». Крім того, замовлення можна оформити в розстрочку без банку, без відсотків і без переплат. Детальніше про розстрочку на вікна можна прочитати на цій сторінці.


Грудень 7, 2020 15:00 • Переглядів: 5088