Статті / Терміни виготовлення металопластикових вікон. Швидко чи якісно?

Терміни виготовлення металопластикових вікон. Швидко чи якісно?

Замовляючи вікна в Запоріжжі, покупець наштовхується на один з головних критеріїв вибору – термін виготовлення. Звичайно, адже хочеться поставити металопластикові вікна як можна швидше. Але давайте оцінимо  завдання клієнта: поміняти вікна, як якісний виробничий процес.

Отже,  процес заміни вікон виглядає наступним чином:  

 

1.Ви телефонуєте  у компанію для виклику майстра виміру;

2.Проводиться вимір – виробництво виміру;

3.Узгоджується конфігурація;

4.Полягає  договір;

5.Відбувається технічна обробка замовлення для виробництва;

6.Закуповуються  необхідні матеріали;

7.Безпосередньо  виробництво вікна;

8.Доставка виробу на адресу клієнта;

9.Монтажні та оздоблювальні роботи.


Тепер розглянемо кожен етап окремо: приберемо з ланцюжка узгодження бажань клієнта з приводу дат, часу і побажань по конфігурації. Скажімо з досвіду  - це  може розтягнутися не на один день. 

  • Завмер – досвідченому майстру потрібно не менше 20-30 хвилин, залежно від складності об'єкта: наприклад, для засклених лоджій потрібно не менше двох годин, на зняття точних розмірів. Множте на кількість прорізів.
  • Технічна обробка замовлення для виробництва – від 15 хвилин до декількох годин, все залежить від кількості і складності конструкцій.
  • Виробництво вікна  -  з моменту обробки замовлення для виробництва до виходу конструкції на склад готових виробів, при налагодженому виробничому процесі, мінімум три дні. Виробництво пластикового вікна, що складається з наступних етапів: замовлення матеріалів, постачання комплектуючих, заготівля матеріалів, зборка вікна, контроль ВТК, вихід конструкції на склад готової продукції.

І це ми розглядаємо виробництво прямокутних, білих вікон, у разі виготовлення нестандартних вікон, різних  кольорів цей період збільшується.

  • Доставка вікна проводиться на наступний день після його виробництва.
  • Проведення монтажних робіт  включає:  

1.Демонтаж старих рам, у разі їх наявності;

2.Монтаж нових конструкцій;

3.Обробка укосів;

4.При необхідності – регулювання вікон.

 

Монтаж одного вікна в порожній проріз без здійснення обробки укосів досвідченими фахівцями з  монтажу при дотриманні всіх технологічних особливостей займає від 40 хвилин. Вікна «під ключ» не менше двох годин, а якщо це не прості прямокутні конструкції? У цьому випадку монтаж однозначно буде довше, тільки для того щоб бути якісним!

 

Розглянувши  процес заміни вікон, стає зрозуміло, що якісно ця задача  не може бути виконана менш ніж за 6-7 днів! І це в компанії, процеси якої налагоджені роками  роботи на ринку. 


Яким чином компанії, що пропонують виконати це процес швидше, економлять час? Не на шкоду чи якості ваших майбутніх вікон?
Отже, ми можемо зробити висновок, що швидко виготовлені вікна. а саме швидше тижні, не можуть бути за визначенням якісними.


Компанія «Віконний Центр» р. Запоріжжі не прагне мінімізувати строки виробництва. Ми працюємо відповідно до головним критерієм якості: відповідати очікуванню клієнтів! 


Грудень 31, 2011 12:15 • Переглядів: 3295