Статті / Тепла дистанційна рамка "Super Spacer"

Тепла дистанційна рамка "Super Spacer"

Як зробити склопакет тепліше? Традиційно при виготовленні склопакетів використовується алюмінієва дистанційна рамка, яка фіксує скло на певній відстані щодо один одного. Саме стик скла і металу є найбільш вразливим місцем в будь-якому пластиковому вікні. Близько сімдесяти відсотків теплових втрат припадає саме на цю ділянку. Для того щоб усунути цю проблему віконні компанії впроваджують в свої вироби дистанційну рамку «Super Spacer». Це інноваційне рішення дозволяє створити максимальну теплоізоляцію склопакета по всьому периметру. Рамка була створена в 1989 році фахівцями компанії «Edgeteg», котрі скоїли справжній прорив в розробці гнучкого пінопласту.

 

 

За своєю структурою «Super Spacer», багатошаровий матеріал, який складається з:

 

1. Ідеально гладкого, матового покриття.

2. Термореактивного матриці силіконової піни.

3. Багатошарових дифузійного бар'єру для водяної пари має високі показники герметичності

4. Спеціальний акриловий клей для максимального кріплення до стекол.

 

Матеріал «Super Spacer» пройшов випробування в екстремальних умовах. Він залишається еластичним, не стає ламким і не застигає навіть при максимально низьких і високих температурах від -40 до +85 градусів Цельсія. Також що важливо не схильний до негативного впливу ультрафіолетового випромінювання і озону. Термін служби матеріалу не менше 20 років.

 

З переваг хотілося б виділити:

 

1.Ідеальний для склопакетів з аргоном. В порівнянні зі склопакетами з алюмінієвої дистанційною рамкою, які мають в середньому 20-30% втрат газу в рік, «Super Spacer» може гарантувати показники втрати газу не більше 0,5%.

 

2. Максимально довгий термін служби. Залежно від моделі рамки термін експлуатації такого склопакета в металлопластиковом вікні в Запоріжжі може бути від 20 до 60 років.

 

3. Збільшує звукоізоляцію склопакета на 15%.

 

4. Знижує ймовірність утворення конденсату на склопакеті.

 

5. Значно збільшує показники енергоефективності пластикового вікна в цілому. Склопакет з рамкою «Super Spacer» на 6% тепліше ніж звичайний.

 

6. Широкий вибір кольорових рішень.

 

7. Виключає ймовірність утворення цвілі, грибків.



 

Замовити максимально теплі вікна з пластику з дистанційною рамкою «Super Spacer» в Запоріжжі Ви можете, звернувшись в компанію «Віконний центр».


Квітень 6, 2021 10:12 • Переглядів: 4866