Статті / Тонування вікон у Запоріжжі

Тонування металопластикових вікон


З кожним роком все більшу популярність набирають металопластикові вікна з тонованими стеклами. Тонувальна плівка зможе не тільки захистити Вашу кімнату від яскравих сонячних променів, але і вигідно підкреслити Ваш інтер'єр.

 

тоновані вікна на пластикові вікна Запоріжжя

 

Багато хто наші клієнти задаються питанням, як позбутися від яскравих сонячних променів, але при цьому зберегти весь вигляд з вікна? Відмінне рішення сьогодні – це плівка для металопластикових вікон. Тоновані вікна стануть надійним захистом від літньої спеки, а також внесуть певну «родзинку» в інтер'єр приміщення. Адже далеко не кожні рулонні штори або горизонтальні жалюзі зможуть доповнити Ваш домашній інтер'єр. У строгому стилі приміщення особлива увага приділяється і зовнішнього оформлення. Завдяки тонувальної плівки для пластикових вікон Ви зможете втілити в життя будь-які дизайнерський фантазії.

 

тоновані склопакети Запоріжжя

 

Переваги тонувальної плівки:


  • Захист від ультрафіолетових променів;
  • Практичність – тонувальні плівки легко піддаються миттю;
  • Антистатичне покриття – завдяки чому плівки в малій мірі збирають на себе пил;
  • Міцність склопакета – навіть при розбитому склі, осколки не розлітаються, а залишаються на плівці, а також плівка не дає можливості мікротріщин поширюватися далі по склу;
  • Дзеркальність – захистить Ваш будинок від сторонніх поглядів;
  • Природне освітлення – дозволить уникнути дискомфорту в приміщенні.

тонування віконна

 

Тонування металопластикових вікон, як доповнення до дизайну приміщення


Тонування пластикових вікон в Запоріжжі - стильне доповнення до загального дизайну Вашого інтер'єру. Сьогодні на віконному ринку представлений широкий вибір колірних рішень тонувальних плівок, тому Ви з легкістю зможете підібрати необхідну плівку.

 

Нові технології дозволяють забезпечити комфортні умови роботи в кімнаті з тонованими вікнами. Завдяки таким вікон Ви будете не тільки насолоджуватися комфортом і затишком у Вашому будинку, але і зможете захистити свою меблі, гардини та шпалери від вицвітання, а також побутові прилади і аудіо-відео техніку від перегріву.

 

Сьогодні тоновані вікна доступні людям, навіть із середнім достатком.

Хочете замовити тоновані вікна

в Запоріжжі? Тоді дзвоніть нам прямо зараз:

(097)977-31-77

(066)577-88-99

(061)270-70-07

(061)220-31-39

 


Лютий 7, 2013 13:36 • Переглядів: 5730