Статті / Установка металопластикових вікон в зимовий період часу. Частина 1.

Установка металопластикових вікон в зимовий період часу. Частина 1.

Установка металопластикових вікон в зимовий період часу. Частина 1.

 

Я постараюся описати всі нюанси даної процедури, і відповісти на найбільш часто задаються такі як «варто міняти вікна взимку».

 

Хочу відразу підкреслити, що викладаючи цей текст, я буду розповідати як особа не зацікавлена в продажах, а з точки зору звичайного споживача. Так - як, по суті, ним і є.

 

Коротко про свою історію заміни старих дерев'яних вікон на металопластикові. Заміна моїх вікон в квартирі відбувалася не взимку, але це було в середині листопада. Як розумієте на вулиці вже давно панувала не дуже приємна погода, постійна сльота і ледь відчутний плюс тривалістю 3-5 градусів тепла за вікном. Звичайно, відразу ж особливої різниці я не помітив, так як не надав цьому значення. Мені було достатньо того, що в будинку змінився зовнішній вигляд в кращу сторону, хоча і не до кінця, так-як на черзі ще були укоси. Але відразу ж помітно спав рівень шуму в квартирі, створюваний на вулиці. У спальні вночі мені здавалося, що він досяг нуля. Що дуже позначилося на якості сну, тобто сон став краще і міцніше.

 

На жаль, я не належу до тієї групи людей, про яких кажуть: «його навіть війна не розбудить» скоріше навпаки, я приписав би себе до кішок або собак які при найменшому шумі здригаються і починають бігати з кутка в куток, шукаючи причину виникнення шуму.

 

З настанням морозів вікна показали своє справжнє обличчя. У порівнянні зі старими вікнами, в квартирі стало, як мені здається, вдвічі тепліше. Я забув про тих днях, коли з ранку прокидаючись, я біг на кухню щоб включити газ, або електричний обігрівач. Бо за ніч дуже промерзали і продувалися дерев'яні рами, а відповідно і в квартирі температура падала. Плюс ще до всього цього тільки що сонний організм, який під час сну і так знизив один градус власної температури.

 

Я дійсно був радий тому, що ранкові сніданки стали якось приємніше за рахунок тепла в домі, а відповідно це додавало і комфорт, якого не вистачало. Якщо б я зараз переїхав на нову квартиру в якій залишилися старі дерев'яні вікна,  я поміняв би їх не дивлячись на погоду і пору року. Взимку я зробив би це ще швидше, ніж наприклад, навесні або восени, так як тепер знаю різницю, і повірте вона істотна.

 

Так що ж ми пропонуємо саме?

 

Комфорт і затишок!

 

Напевно так має звучати висновок даної статті.

 

Шановні потребител, не бійтеся змін у вашому будинку, навпаки прагніть до них. Адже зміни в кращу сторону в будинку, змінюють і ваше життя. Нехай не значно,а лише злегка в деяких деталях, але адже саме деталі грають  важливу роль у формуванні загальної картини.

 

Не варто відтягувати заміну вікон на більш теплу пору року. Адже тепліше стає не в будинку, а на вулиці.

 

Напевно я б сказав так: щоб відчути різницю між дерев'яним і металопластиковими вікнами, зима є найбільш підходящим часом року. Це ідеальний проміжок часу для порівняння якості і комфорту у вашому будинку!


Листопад 17, 2011 22:05 • Переглядів: 3233