Статті / Установка металопластикових вікон взимку. Частина 2.

Установка металопластикових вікон взимку. Частина 2.

Установка металопластикових вікон в зимовий період часу. Частина 2.

 

Ні для кого не секрет, що зима є несезонним часом року для фірм, що займаються  продажем та встановленням металопластикових виробів.

 

І можна сміливо заявити, що взимку вони не працюють, а існують для підтримки свого конкурентоспроможного стану. Відповідно це дає нам - споживачам певні плюси. Полягають вони в наступному.

 

Тут працює система ринку: «чим більший попит, тим вище ціна, менше попит -  нижча ціна».

 

Взимку на вікна попит істотно зменшується, тому фірми йдуть на певні поступки. Вони намагаються максимально знизити ціни, практично до собівартості або пропонують додаткові аксесуари в подарунок, такі як: жалюзі, або енергозберігаюче скло в подарунок, градусник і т. п. Для фірми мінус в заробітку взимку, може стати плюсом в майбутньому, а саме в тому плані, що ви вже стаєте не потенційним, а діючим клієнтом компанії. Відповідно якщо ви переконалися в якості продукції, сервісу, який вони надають і інші нюанси, які формують загальне враження, то залишившись задоволеним, ви навряд чи захочете при необхідності шукати аналогічний продукт в іншому місці. Більш того віконні компанії знають, що задоволений клієнт сам зробить рекламу їх товару своїм друзям або родичам. А в разі потреби  наполягатиме на тому, щоб ви звернулися саме в ту фірму з якої  вже склалися сприятливі  відносини .

 

Замовляйте вікна взимку – це буває вигідно!

 

Компанія «Віконний центр» р. Запоріжжя .


Листопад 17, 2011 22:36 • Переглядів: 2902