Статті / Установка металопластикових вікон в зимовий період часу. Частина 3.

Установка металопластикових вікон в зимовий період часу. Частина 3.

Установка металопластикових вікон в зимовий період часу. Частина 3.

 

Порівняльні характеристики установки вікон взимку і навесні-восени.

 

Звичайно порівнювати металопластикові та дерев'яні вікна вже давно не актуальна тема, так як більшість людей мають мінімальними пізнання і уявлення про позитивні і негативні якості того або іншого продукту.

 

Але ось порівняння двох абсолютно ідентичних вікон буде чимось новим. Ми навіть не будемо брати різних виробників, або відмітні комплектації. Ми поміняємо місцями тільки пори року, візьмемо зимовий  період часу (не сезон), і період від весни до осені, коли попит підвищений.

  

Порівняння ціни:

 

Зима. Ціна на продукцію знижується за рахунок виснаження споживчої спроможності. Це дасть можливість заощадити навіть на дуже дорогий  продукції  порядку 5-10%.                                            

 

Весна-Осінь. Продажі йдуть природним ходом, як правило можливість знижок відсутня, за рахунок системи ринку. І чим більше ви можете вибити знижку під час інтенсивних продажів, тим більше ймовірно що собівартість цього товару не істотна. Згодом ви можете виявитися заручником власної економії, і вигравши ціною, втратити на якості.

 

Порівняння термінів виготовлення:

 

Зима. Терміни виготовлення стають швидше, так як немає масової завантаженості виробництва. Як правило вони зменшуються наполовину.                 

 

Весна-Осінь. Терміни виготовлення у добросовісної фірми, яка не ставить у квартири вже заздалегідь заготовлені вікна, як правило 7-10 робочих днів. Купуючи вікна, які виготовлені під кліше, ви ризикуєте тим, що в подальшому можуть виявитися проблеми з монтажем.

 

Холодну пору року - не привід відмовлятися від установки металопластикових вікон, а гарна пора поміняти Ваші старі дерев'яні вікна на нові, у зв'язку з недорогими цінами, швидкими термінами виготовлення і більш якісним монтажем. Компанія "Віконний центр" проводить цілорічну заміну пластикових вікон в Запоріжжі та Запорізької області.


Листопад 19, 2011 20:35 • Переглядів: 3118