Статті / Вибір пластикових вікон в Запоріжжі

Сьогодні віконний ринок в Запоріжжі та Запорізькій області переповнений різними пропозиціями, тому при виборі металопластикових вікон, звертайте увагу не тільки на естетику вікна.


На що ж варто звернути увагу при виборі вікон?


Репутація підприємства на віконному ринку
При виборі металопластикових вікон в Запоріжжі, цікавтеся не лише профілем і фурнітурою, але і репутацією компанії на віконному ринку. Як правило, перші три роки існування компанії є вирішальними. За цей період підприємство або ж закріплюється на ринку і стрімко розвивається, або ж іде з ринку.


Кількість салонів компанії
Чим ширше мережа власних салонів компанії, тим  велика ймовірність того, що компанія стабільна і дорожить кожним своїм клієнтом. Відвідавши салон, зверніть увагу на благоустрій офісу, наявність і якість зразків і сертифікатів якості, поцікавтеся, чи є фото робіт компанії.


Профільні системи, якими займається компанія
Зверніть увагу на вибір профільних систем, які надає підприємство. Якщо компанія надає одну профільну систему, то саме цю марку Вам і будуть нав'язувати, без права вибору. А якщо ж компанія надає кілька профільних систем, то Ви можете самостійно вибрати саме ті пвх-вікна, які підходять саме Вам і Вашому будинку.


Збірка вікон
Якість пластикових вікон багато в чому залежить від якості збирання. Тому, цікавтеся де і на якому заводі збираються вікна. Висока якість вікон може бути лише за умови високої якості профілю, фурнітури і високоякісної складання.


Відгуки про компанії
Щоб не помилитися у виборі віконної фірми, почитайте відгуки на сайті компанії. Якщо в компанії немає власного сайту, задумайтеся, раптом у неї не виявиться ще чого-небудь?


Армуючий профіль
Армуючий профіль потрібен не тільки для жорсткості конструкції, як відомо, профіль ПВХ має властивість розширюватися і звужуватися при перепадах температур, тому основна його функція – це компенсація розширення ПВХ-профілю. Забезпечити цю компенсацію і потрібну жорсткість конструкції здатний армуючий профіль з металу товщиною не менше 1,3-1,4 мм


Фурнітура
Як буде служити Ваше металопластикове вікно в чому залежить від фурнітури. Сьогодні кожен виробник віконної фурнітури прагне, щоб фурнітура підтримувала всі необхідні функції – провітрювання, мікропровітрювання, покрокове провітрювання, мікроліфт,  замки безпеки та інші функції. Тому наша компанія «Віконний центр» рекомендує вибирати фурнітуру відомих брендів, таких як Roto, GU, Maco, Winkhaus.


Склопакет
За стандартом скло повинно бути не тонше 4 мм марки не нижче М1. Марку скла Ви не зможете визначити, це можливо тільки лабораторними методами. А товщину скла Ви можете перевірити, заміривши звичайною лінійкою. Виробник бажаючі заощадити, часто встановлюють склопакети з товщиною скла всього лише 3 мм. Тому, будьте пильні і враховуйте всі ці нюанси!


Гарантія
Гарантія – це ознака якісних металопластикових вікон. Сьогодні оптимальний рядків гарантії становить 5 років. Компанії, що надають гарантію більше ніж на 5 років, повинні викликати у Вас підозру. Найчастіше, це просто маркетинговий хід, який не відповідає дійсності. Наша компанія «Віконний центр» впевнена в якості наданої продукції, тому без побоювань надає гарантію на 5 років.


Ми перерахували Вам основні моменти, на які варто звернути увагу при виборі металопластикових вікон. Тепер Ви розумієте, що високоякісні вікна не можуть коштувати дешево.  Тому інвестувати свої заощадження в вікна з розумом. Компанія «Віконний центр» завжди рада допомогти Вам у виборі металопластикових вікон в Запоріжжі.

 

Хочете замовити пластикові

вікна в Запоріжжі?

Дзвоніть нам вже зараз:

(061)270-70-07, (061)220-31-39

(061)701-17-87, (061)701-19-77

(066)577-88-99, (097)977-31-77


Квітень 12, 2013 21:59 • Переглядів: 2943