Статті / Філія в Вільнянську

Філія в Вільнянську
З 25 травня 2012 року в повноцінному режимі починається робота компанії «Віконний центр» у Вільнянському районі Запорізької області. 
Вікна Вільнянськ - (066)577-88-99, (097)977-31-77

У Вільнянську та його районі (Матвіївка, Новогуполовка, Люцерна, Петро-Михайлівка, Гнаровське, Солоне, Кам'яне)  ми пропонуємо до продажу металопластикові вікна, вхідні двері, горизонтальні жалюзі та рулонні штори.
Спеціальна пропозиція для жителів Вільнянська та Вільнянського району – це «Безвідсоткова розстрочка на покупку пластикових вікон та вхідних дверей з відстрочкою платежу на 3 місяці». Такої пропозиції в Вільнянську ще немає, так як воно надається виключно нашою компанією (БЕЗ УЧАСТІ БАНКУ І ПРИХОВАНИХ ВІДСОТКІВ!!!), а саме спочатку чесною. Детальніше про розстрочку на придбання вікон можна почитати тут.
Не всі клієнти можуть розрахуватися протягом трьох місяців, у зв'язку з чим наша компанія надає кредит на купівлю вікон і дверей в кредит на термін від 3 до 10 місяців. Для оформлення знадобитися надання ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду, а також мінімальний початковий внесок у розмірі 10%. Також ще однією фішкою нашого кредиту є його оформлення на дому. Зателефонуйте в офіс, розрахуйте кредит у нашого менеджера і якщо Вас влаштує вартість вікон в кредит – просто запросіть майстра додому, де будуть проведені обміри Ваших вікон і оформлений договір. Про умови кредиту на придбання металопластикових вікон написано тут.
Компанія «Віконний центр» працює на ринку металопластикових вікон з 2005 року на території Запорізької і Дніпропетровської областей, і протягом 7 років зарекомендувала себе, як серйозна компанія, з відповідальними і порядними менеджерами і професійними майстрами-монтажниками.
Якщо Ви хочете замовити
металопластикові вікна 
у Вільнянську або Вільнянському районі,
дзвоніть нам вже зараз:
(066)577-88-99
(097)977-31-77
(061)220-31-39

Теги: вікна Вільнянськ, металопластикові вікна Вільнянськ, купити вікна в Вільнянську, вікна Вільнянськ ціни, пластикові вікна Вільнянськ

Трв 25, 2012 17:49 • Переглядів: 5576