Статті / Вивіз сміття

Вивіз сміття

Отже, якщо Ви зібралися поміняти старі дерев'яні рами на нові металопластикові вікна, будьте готові до того, що після монтажу вікон у кімнаті з'явиться пил, бруд і виникне питання «Куди подіти старі демонтовані конструкції?».

 

Викинути будівельне сміття в контейнер для побутових відходів не можна, оскільки це спричинить за собою накладення адміністративного штрафу. Ви звичайно можете занурити сміття в мішки і вивезти його за межі міста, але для цього знадобиться відповідний вантажний транспорт, оскільки в легковий автомобіль громіздкі мішки, наповнені будівельним сміттям, просто не увійдуть. Більш того, самостійний вивіз сміття потребує багато часу і сил, оскільки сміття потрібно буде упакувати, винести, занурити, вивезти на машині, а по приїзду на звалище розвантажити. Одним словом, вивіз сміття – справа довга та марудна.

 

старі вікна в під'їзді

 

Наша компанія ТОВ «Віконний центр» у р. Запоріжжя, спеціалізується на установці пластикових вікон і вхідних дверей, готова допомогти Вам у цьому питанні і вивезти будівельне сміття, який утворився після демонтажу старих вікон. Вся робота по пакування сміття в мішки, винос сміття на перший поверх і вивезення сміття перекладається на бригаду нашої компанії.

 

Дерев'яні рами відвозяться на виробництво по вторинній переробці, де з них виготовляють дерев'яні пелети для твердопаливних котлів.

 

Вивіз сміття буде проведений за погодженням з замовником протягом двох днів. Старі дерев'яні рами після демонтажу будуть знаходиться на Вашій сходовому майданчику між поверхами, звідки буду вивозитися згодом нашими вантажниками.

 

винос старих дерев'яних вікон

 

Послуга з вивезення сміття БЕЗКОШТОВНО.  

 

Не створюйте самі собі додаткових проблем. Замовте цю послугу в нашій компанії в Запоріжжі і Ви позбавите себе від додаткових турбот.

 

Вирішили замовити вивезення

старих дерев'яних рам?

Зв'яжіться з нашими операторами

і повідомте про своє бажання:

220-22-02, 270-70-07

(099)559-33-33

(097)549-33-33

(093)549-33-33

 


Трв 13, 2015 14:55 • Переглядів: 4643